“ZİHNİ SİNİR BELEDİYESİNİN SON İCADI”

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin icraatlarını Gırgır dergisindeki Zihni Sinir’e benzeterek ‘Belediye’nin icraatları ancak böyle anlatılır’ dedi.

‘Bunlara Allah akıl fikir versin diyen Adıgüzel, Numan Kurtulmuş’u ve Hilmi Güler’i verdikleri hiçbir sözü tutmamakla eleştirdiği açıklamasında şunları söyledi: “İzahı olmayan şeylerin mizahı olur derler ya.. Numan Kurtulmuş yıllar önce Ordu’ya 5 mega proje sözü verdi. O günlerin Başbakan Yardımcısı bugünlerin AKP Genel Başkan Vekili… Üstünden yıllar geçti ama bir tane projenin adı dahi ortada yok. Sonra biz üniversite öğrencilerinin yurt sorunu var deyince Erdoğan bizi yalan söylemekle itham ediyor.

Yalanın daniskası yanında bak işte kayıtları var, nerede bu projeler? Bu projeden biri de Orduya tramvay hattı idi. Tam da bu günlerde Ordu’da sahil yolundaki kaldırımda tramvaya benzeyen bir şey görmüşler.

Gazetelere TRT'ye bile haber yaptırmışlar. Gidip bir bakalım dedik. Aha işte geliyor. Yıllar önce Kurtulmuş'un Ordu’ya vaat ettiği tramvay bu olsa gerek. Gerçi bunun rayları yok. İki eski bakan, biri Büyükşehir Belediye Başkanı biri AKP Genel Başkan Vekili birlikte hakiki değil de anca nostaljik olanı yapabilmişler.

YORUM EKLE