banner221

19 MAYIS BELEDİYESİ BAYRAM YERİ

19 Mayıs Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında gerçekleştirilen Toplu İş Sözleşmesi kapsamında belediye çalışanlarına yüzde 23 zam, 52 gün ikramiye yapıldı.

19 MAYIS BELEDİYESİ BAYRAM YERİ


Hizmet İş Sendikası ile 19 Mayıs Belediyesine ait Ballıca İnşaat A.Ş.  arasında devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri mutlu sonla imzalandı. 2 yıllık olarak gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesinde birinci yıla yüzde 23 oranında zam yapılması ve 52 gün ikramiye verilmesi kararı alındı.

Ayrıca görüşmeleri son bulan 19 Mayıs Belediyesi bünyesinde çalışan işçilere ise yevmiyelerine,  sosyal haklar ile beraber %13,8 zam yapılması kararı alındı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun işçi haklarına verdiği önem ve destek için teşekkür eden Hak İş ve Hizmet İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun "1 aydır süren toplu iş sözleşmemizi mutlu sonla imzaladık. Bu süreç içerisinde bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Osman Topaloğlu’na teşekkür ediyorum. Sözleşmemiz üyelerimiz, Sendikamız ve Belediyemize hayırlı olsun" dedi.

İşçilerin aldıkları sosyal hakları sonuna kadar hak ettiğini belirten, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "İşçilerimizin bu sözleşmeden alacağı her türlü sosyal hakları sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum. Onlar yaz, kış, gece, gündüz demeden mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyorlar. İlçemize yaptığımız her güzel işte onların imzası var. Personelimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürü borç biliyor, Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanlığı arasında çalışanlarımızın haklarını korumak adına imzalarını attığımız toplu iş sözleşmesinin belediyemize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum" diye konuştu.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun makamında gerçekleştirilen imza törenine, Hak İş ve Hizmet İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, Şube Başkan Yardımcısı Arif Çelik,  Hizmet İş Sendikası işyeri temsilcisi Şükrü Altaş, Yazı İşleri Müdürü Emine Arslan, Mali Hizmetler Müdürü Hava Erim, Fen İşleri Müdürü Uğur Kirt, Teknisyen Alper Öztürk ve Şef Hidayet Demir katılım sağladı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER