banner221

19 Mayıs Belediyesi Yıkanabilir Koruyucu Maske Üretiyor

19 Mayıs Belediyesi korona virüsü nedeniyle artan maske ihtiyacını karşılamak için harekete geçti.

19 Mayıs Belediyesi Yıkanabilir Koruyucu Maske Üretiyor

Dünyayı etkisi altına alan korona virüsü salgınına karşı vatandaşlar ve kurumlar önlemlerini artırırken, maske ve dezenfektan ürünlerine talep büyük bir artış gösterince, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu İlçemiz Halk Eğitim merkezinde gönüllü usta öğreticiler ile bu ihtiyacı karşılamak için belediye tarafından temin edilen malzemeler ile yıkanabilir ücretsiz maske üretmeye başladıklarını söyledi.

Belediyenin kendi imkânları ile yıkanabilir maske üretimine başladıklarını söyleyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Bu zor süreçte bizlerde fırsatçılara meydan vermemek adına, ayrıca devletimizin ve milletimizin yanında olarak bu süreçte en çok ihtiyaç duyulan maske üretimi için kolları sıvadık. Bu çalışmada gönüllü olarak bizlerle çalışan usta öğreticilerimize ve Halk Eğitim Müdürümüz Şinasi Aksan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Maskelerimiz hijyenik ve tüm kurallara uygun bir şekilde üretilmektedir diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Halk Eğitim Merkezimizde ürettiğimiz maskeler tüm vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtılacaktır.” Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER