banner221

19 MAYIS’TA BİNLER AYAKTA

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. Yılında 19 Mayıs İlçesinde binler meydanda nöbet tutmaya devam etti.

19 MAYIS’TA BİNLER AYAKTA

15 Temmuz 2016 yılında FETÖ tarafından düzenlenen hain darbe girişiminin yıl dönümünde, 19 Mayıs Kaymakamlığı, 19 Mayıs Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen anma programında binlerce kişi 15 Temmuz Millet Meydanında buluştu.

15 Temmuz 2016 günü İstanbul’da şehadete erişen 15 Temmuz Şehidi Ferdi Yurduseven’in kabrinin ziyaret edilmesinin ardından, Merkez Camiinde mevlit programı düzenlendi. Hükümet Konağının giriş katında açılan 15 Temmuz Sergisinin ardından binlerce kişi meydanda düzenlenen anma programında bir araya geldi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program, ilçe müftülüğü personelleri tarafından okunan kur’an-ı kerim ve mevlit programıyla devam etti. Mehteran takımı gösterilerinin de bulunduğu programda, Belediye tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlar dağıtıldı.

Programda konuşan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’Bu millet FETÖ ihanetini asla unutmayacaktır. Bu hainlerin yargılanması devam etmekte, bu ihanet şebekesinin tasfiyesi için titizlikle çalışılmaktadır. Devletimiz yurt içi ve yurt dışında FETÖ ile etkin bir şekilde mücadelesini yürütmekte. İhanetin bedeli hainlik, sadakatin karşılığı ise şehitlik olmuştur. 15 Temmuz 2016'da, bu milleti sokağa davet eden sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, siyasi parti temsilcilerine şükranlarımızı sunuyoruz. O gün sokağa çıkan herkese, vatan için, millet için, devlet için, bayrak inmesin, ezan dinmesin diyerek meydanlara inen halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz. İlk günkü heyecanla bu meydanda nöbet tutmaya devam ediyoruz." dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER