ÇELEBİ, “19 MAYIS BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

Samsun`un 19 Mayıs ilçesinde uzun yıllar sportif faaliyetler alanında hizmet veren Milli Antrenör Bilal Çelebi 19 Mayıs Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

ÇELEBİ, “19 MAYIS BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

Samsun`un 19 Mayıs ilçesinde uzun yıllar sportif faaliyetler alanında hizmet veren Milli Antrenör Bilal Çelebi 19 Mayıs Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

Yapılacak olan yerel seçimlerde 19 Mayıs Belediye Başkan adaylığı için adaylığını açıklayan Milli Antrenör Bilal Çelebi konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çelebi, “Öncelikle hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Biliyorum bu memlekette uzunca zamandır çoğunluk değiliz, ezilen, dövülen, haksızlığa ve şiddete uğrayan, işsiz kalan, yoksul ve yoksun kalan biziz. Ve yine biliyorum ki; çoğunluk benzemek üstünedir, azınlık ise benzememek üzerine. Ve bir şey daha biliyorum, o da; dünyayı hep azınlık olanların değiştirdiği gerçeği!

Biz azınlıkta olan, her şeye rağmen umudu koruyan, herkes için güzel bir yaşam düşleyen, eşitlikten, adaletten, özgürlükten yana olan büyük aile, biz yapacağız dostlar, bu memleketin, insanımızın hak etmediği kötü koşulları biz birlikte değiştireceğiz.

Bir mekânı, bir kenti, bir ülkeyi, dünyayı paylaştığımız insanları ve onların dünyalarını samimiyetle merak etmiyorsak, belki çok şey olabiliriz ama demokrat olamayız diye düşünüyorum. Bu halkın gönlünü kazanmak için kusursuz demokrat olmamız gereğinin altını çizmek istiyorum. Sahip olduğumuz muazzam vicdan ve aklı ortaklaştırarak bunu başarabileceğimize de gönülden inanıyorum.

Herkes önce kendi kapısının önünü süpürmeli lafını çok yerinde buluyorum, ben ve ailem bu sorumluluğu hiç ihmal etmedik, bununla gurur duyuyorum. Uzunca zamandır süpürüyoruz ve elbette hiç şüphesiz her koşulda her zaman buna devam da edeceğiz. Milli Takım Antrenörü olarak ilçemizde uzun yıllar hizmet ettim. 10 ayrı birimin Karadeniz Bölge Başkanlığını yapıyorum. Yardımsız ve desteksiz kalan bu çabalarımla bile yüzlerce sporcu yetiştirip onlarca şampiyonluk kazandık. Şimdi sizden spor alanında yapmış olduğum çalışmalardan yola çıkarak daha fazlasını yapabilmek için yetki ve vekâlet istiyorum.

Güzel ilçemizin hak ettiği güzel geleceği ortak akıl, özgürlük ve bilimle inşa edeceğimiz güzel, mutlu günlere olan inancımla saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Bilal ÇELEBİ

19 MAYIS BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER