ALAÇAM BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM KOLİSİ

Alaçam Belediyesi tarafından, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere yardımı kolisi hazırlandı.

ALAÇAM BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM KOLİSİ


 

Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR ; Korona virüs önlemleri kapsamında evlerinde kalmak zorunda kalan , maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardım yapıyoruz. Gıda kolilerinin içinde bir ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler bulunuyor.

Muhtarlarımız ile gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucunda ve belediye ekiplerimiz ve muhtarlarımız aracılığı ile belirlediğimiz vatandaşlarımıza erzak yardımı yapıyoruz. Yardım kolilerini muhtarlarımız ile birlikte Belediye ekiplerimiz ile birlikte dağıtımını sağlıyoruz. Yüce Allah’ın izniyle bu sıkıntılı günlerin de üstesinden birlik beraberlik için de geleceğiz inşallah, güzel günler yakındır, hep beraber bu tehlikeyi atlatacağız, vatandaşlarımızdan ricamız zorunlu kalmadıkları sürece evlerinden çıkmamalarıdır,” dedi.

Gıda kolisi alan ihtiyaç sahipleri, Alaçam Belediyesinin yapmış olduğu bu destekten dolayı Belediye Başkanı İlyas ACAR’a teşekkür ettiler.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER