KAYMAKAM FİKRET ZAMAN’DAN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman Yoğunpelit Mahallesinde Sekiz Çocuklu Büyükbal Ailesini ve Hane Ziyaretleri Gerçekleştirdi.

KAYMAKAM FİKRET ZAMAN’DAN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların talep ve sorunlarını yerinde dinlemek ve incelemek maksadıyla, beraberindeki heyet ile kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Alaçam Kaymakamlığı tarafından her hafta başka mahallelere ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Zaman, Yoğunpelit Mahallesinde sekiz çocuklu Büyükbal ailesini ve hane ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe Kaymakamı Fikret Zaman, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar Görmez, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emre Kösem ve Mahalle Muhtarı Dursun Aydoğdu’da ziyarette hazır bulundu.

İlçe Kaymakamı Fikret Zaman başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar Görmez, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emre Kösem, Mahalle Muhtarı Dursun Aydoğdu ve Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek Mahalle Muhtarı Dursun Aydoğdu’dan mahallenin genel durumuyla ilgili bilgi aldı. Mahallelerinde sekiz çocuklu Büyükbal ailesinin sorunlarını dile getiren Muhtar Dursun Aydoğdu mahallemizde bulunan üniversite öğrencisi Şerife Kaba’ya ihtiyaçlarını aktararak gerekli yardımın yapılmasını talep etti. Kaymakam Zaman üniversite öğrencisi Şerife Kaba’ya ihtiyaçlarının giderilmesi için Vakıf aracılığı ile gerekli yardımın yapılacağını söyledi.

Yoğunpelit Mahallesinde hane sakinlerinin dert ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Zaman, Burada mahalle halkının sorunları ve çözümü yönünde fikir alışverişinde bulunduk, “Biz devlet olarak kanunlar çerçevesinde halkımızın sorunlarını yerinde görüp, onlardan aldığımız önerileri de değerlendirerek meselelerin çözümüne yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu bazen bizim yetkimizde bazen de yetkimiz dışında olabiliyor. Ama neticede halkımızın refahı ve sorunsuzca yaşam sürdürmeleri için varız” şeklinde konuştu.

Kaymakam Zaman, Mahalle Muhtarı Dursun Aydoğdu ve mahalle sakinlerine teşekkür etti. Ziyaret ettiği hanelere de maske dağıttı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER