ALAÇAM BELEDİYESİ VE BAFRA İŞKUR İŞBİRLİĞİYLE AÇILAN GİRİŞİMCİLİK KURSU SONA ERDİ

ALAÇAM BELEDİYESİ VE BAFRA İŞKUR İŞBİRLİĞİYLE AÇILAN GİRİŞİMCİLİK KURSU SONA ERDİ. KURSA KATILAN 25 KİŞİ, EĞİTİMLERİNİ BAŞARIYLA TAMAMLAYARAK EKONOMİK ANLAMDA ÖNEMLİ DESTEKLERDEN YARARLANMA İMKANI YAKALADI.

ALAÇAM BELEDİYESİ VE BAFRA İŞKUR İŞBİRLİĞİYLE AÇILAN GİRİŞİMCİLİK KURSU SONA ERDİ

Alaçam Belediyesi ve Bafra Çalışma ve İş Kurumu Hizmet Merkezi İşbirliğiyle Açılan Girişimcilik Kursu 24 Ocak2017 Salı günü itibariyle tamamlandı. Kursa katılan 25 kişi eğitimlerini başarıyla tamamlayarak ekonomik anlamda önemli desteklerden yararlanma imkanı sağlandı.
Alaçam Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen kurs 21 Ocak Cumartesi günü başlamış olup 24 Ocak Salı günü tamamlandı. Toplam 32 saatlik uygulamalı girişimcilik kursunda eğitimleri İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi Müdürü Yakup ERGENLİK tarafından verildi. Girişimcilik Kursunu tamamlanmasıyla 25 kişi sertifika almaya hak kazandı.
Alaçam Belediyesi Toplantı Salonunda kursiyerler ile bir araya gelen Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR, Alaçam Belediyesi olarak kendi işini kurmak isteyen girişimciler için başlattıkları uygulamanın yoğun ilgi gördüğünü söyleyerek, “Bizler Belediye olarak bu kursun açılabilmesi konusunda katkı sağlıyoruz. Kursa katılan vatandaşlarımız alacakları sertifikalar ile kendi işlerini kurdukları takdirde önemli destekler elde edecektir. Girişimci adaylarının her zaman desteklenmesi gerektiğini ifade eden Başkan UYAR, eğitim sonrasında verilen desteklerle sektöre yeni iş sahiplerinin kazandırılmasının, üretim, istihdam ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını belirterek; İnşallah bu kurslarımız amacına ulaşır ve ilçemiz yeni işyerlerine kavuşur. ” dedi.
 







Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 17:39

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER