banner223

Alaçam Belediyesinden sokak hayvanlarına yardım eli

Alaçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında sokakta ve doğada yaşayan hayvanların soğuk kış günlerinde aç kalmamaları için yaşam alanlarına yakın noktalara kuru mama ve yem bırakıyor.

Alaçam Belediyesinden sokak hayvanlarına yardım eli

Havaların soğuması nedeniyle beslenme ve barınma zorluğu yaşayan sokak hayvanları için Alaçam Belediyesi çalışmaları devam ediyor. Yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Alaçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner Hekimlik Birimi cadde, sokak ve park alanları başta olmak üzere, birçok bölgeye mama ve yem bıraktı. Cumhuriyet Meydanı, Anneler Parkı, Fatih Parkı, Beşyol Parkı, Kızlan Mahallesi, Karlı Mahallesi, Yenice Mahallesi ve Geyikkoşan Mevkiinde yapılan mama dağıtımıyla ilk etapta 250 kg mama desteği sağlandı. Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner Hekimliğe ulaşan talepleri de değerlendirdiklerini belirten Belediye Başkanımız Hadi UYAR, Zabıta Müdürlüğü ve veteriner hekimlik birimi olarak çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini belirterek.

“Sokak hayvanları kışın soğuk hava koşullarından etkilenmesin, yaşamlarını idame ettirebilsinler diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu nedenle kış aylarında sokak hayvanları için yetecek kadar mama stoğumuz mevcut. Alaçam'da sokak hayvanlarına sahip çıkan, onlara yardım eli uzatan duyarlı vatandaşlarımız ve hayvanseverlerimize de hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER