BAFRA KAYMAKAMI TÜRKEL’ DEN BAŞKAN UYAR’ A İADEYİ ZİYARET

Bafra Kaymakam Ali Fuat TÜRKEL Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR’a İadeyi ziyarete bulundu.

BAFRA KAYMAKAMI TÜRKEL’ DEN BAŞKAN UYAR’ A İADEYİ ZİYARET

Bafra Kaymakam Ali Fuat TÜRKEL Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR’a İadeyi ziyarete bulundu.
1 Aralık 2016 tarihli ve 29905 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Bafra Kaymakamlığına atanan Ali Fuat TÜRKEL Belediye Başkanı Hadi UYAR’a iadeyi ziyarette bulundu.
Belediye Başkanı UYAR göreve başlayan Bafra Kaymakamı Ali Fuat TÜRKEL’i ziyaret etmiş hayırlı olsun ve başarı dileklerini ifade etmişti.
Alaçam Belediye Başkanlığı Makamında gerçekleşen ziyarete Bafra Kaymakamı Ali Fuat TÜRKEL, Bafra Belediye Meclis Üyesi Salih HELVACI, Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Dursun UZ, Sebahattin TURAL ve Belediye Meclis Üyesi Hasan ÇELİK katıldı.
Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyaret esnasında Başkan UYAR ,Kaymakam TÜRKEL’ e Alaçam Belediyesinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler vererek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Daha Sonra Geyikkoşan Sahilinde devam eden Sahil Yolu Projesi yerinde incelendi. Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR devam eden çalışmaların hava şartlarının düzelmesi ile beraber daha hızlı bir şekilde devam edeceğini en kısa zamanda Alaçam’ın sahil yoluna kavuşacağını dile getirdi. Kaymakam TÜRKEL yapılan bütün proje ve çalışmaların Alaçam’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan UYAR, Bafra Kaymakamı TÜRKEL’in ziyaretinden dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti. Geyikbaba Heykelinin önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu.
 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 16:07

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER