İlyas Acar`dan ilk miting

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam Belediyesi Başkan Adayı İlyas Acar Alaçam`da ilk mitingini gerçekleştirdi.

İlyas Acar`dan ilk miting

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam Belediyesi Başkan Adayı İlyas Acar Alaçam`da ilk mitingini gerçekleştirdi.

Alaçam İlçesi Yenice Mahallesinde seçim çalışmalarında start veren Alaçam Belediye Başkan Adayı İlyas Acar burada bir miting gerçekleştirdi.

Burada kalabalığa seslenen İlyas Acar  ‘Sizlerin de desteği ile tekrardan sizlere hizmetkâr olmaya geldim. İnşallah önümüzdeki yıllarda da ciddi projelere imza atmak adına dava arkadaşlarımızla, yol arkadaşlarımızla inşallah güzel işlere imza atacağız.

Onun için bu geçen sürede tıpkı dersine iyi çalışmış bir talebe gibi dersimize çalıştık ve yeniden sizlerin huzuruna geldik.  Sizlerin huzuruna gelmekte vesile olan başta Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli beye hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum.

Cumhur İttifakı Adayı olarak huzurunuzdayız. Biz birleştirici olacağız. İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimizin de oylarına talibiz. Bizim sevdamız her zaman Alaçam oldu. Anneler Parkına imza attık, Pazar yerine imza attık, Arıtma tesislerimize imza attık, yol ve su çalışmalarına imza attık. Bunların ardından yeni projelerimize imza atacağız.

 Allah`ın izni ile ilk hedefimiz ilçemizin ihtiyacı doğalgaz sorununu çözeceğiz. Pazar yerinde üşüyen kardeşlerimizi üşütmeyeceğiz. İlçemize yakışır bir otogara imza atacağız. Allah rızası için memleket için millet için Alaçam için çalışacağız” dedi.

Konuşmanın ardından İlyas Acar ve beraberindeki heyet mahalle gezilerini sürdürdü.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER