banner221

Emine Bulut'u katleden Fedai Baran öldü mü? Resmi açıklama geldi...

Kırıkkale’de eski eşi Fedai Baran (45) tarafından 10 yaşındaki kızının gözü önünde vahşice katledilen Emine Bulut cinayetine sosyal medyada büyük tepki var. Emine Bulut’un ‘Ben ölmek istemiyorum’, kızı F.B.B’nin ise ‘Anne lüften ölme’ sözleri herkesin yüreğini dağladı. Caninin vahşet sonrası ‘Hayvan kestim’ dediği ortaya çıktı. Öte yandan akşam saatlerinde sosyal medyada katil Fedai Baran'ın cezaevinde öldürüldüğü söylentisi yayıldı. Ancak aksam.com.tr'nin ulaştığı yetkililer bu söylentiyi yalanladı.

Emine Bulut'u katleden Fedai Baran öldü mü? Resmi açıklama geldi...

Türkiye Emine Bulut cinayetini konuşuyor. Adalet bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada, 'Vahşice katledilen Emine Bulut’a Allah’tan rahmet diliyorum. Cinayetin hemen ardından saldırgan derhal tutuklanmıştır. Hukuki süreç devam etmektedir. Yargı makamları tarafından caniye hak ettiği cezanın gecikmeksizin verileceğine inancım tamdır' dedi.

EMİNE BULUT CİNAYETİ 

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran (43) tarafından bıçaklanan Emine Bulut'un (38), hastanede ölmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüsü ortaya çıkmıştı. Görüntüde Emine Bulut, "Ben ölmek istemiyorum" derken, yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı görüldü, yürekler dağlandı.

CANİCE KATLETTİ!

Olay, 18 Ağustos'ta Menderes Caddesi'ndeki kafede meydana geldi. Fedai Baran, 4 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut ve kızı F.B.B. ile kafede buluştu. Fedai Baran ile Emine Bulut, arasında tartışma çıktı. Cani eski eşi Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. 

ALÇAK TAKSİYE BİNİP KAÇTI!

Emine Bulut, kanlar içinde kalırken, Fedai Baran taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

PİŞKİN PİŞKİN KENDİNİ SAVUNDU!

Fedai Baran, olayın ardından Bahşılı ilçesinde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Fedai Baran, mahkemedeki ifadesinde pişkin sözlerle caniliğini savundu "Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sinirlenip, yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum" dedi.

KATİL FEDAİ BARAN'DAN AŞAĞILIK SÖZLER

Habertürk’ten Mahir Kılıç’in haberine göre katil Fedai Baran, çocuğunu görmek istediğini söyleyerek Emine Bulut ile bir kafede buluştu. Baran ile Emine Bulut arasında tartışma çıktı. Emine Bulut bir taksiye binerek kaçmaya çalıştı ancak cani tarafından taksiden indirildi. Emine Bulut, 100 metre ilerideki bir dönerciye girdi, katil de peşinden geldi. Fedai Baran, Emine Bulut boğazından bıçakladı.

Cinayet sonrası Emine Bulut’a küfürler eden cani bir taksiye bindi. Taksicinin üzerindeki kanı sorması üzerine ‘Hayvan kestim’ cevabını verdi. Soğukkanlı katil daha sonra bir tekel bayisine uğrayıp 2 tane bira almış!

ÖLMEK İSTEMİYORUM'

Emine Bulut'un olayın hemen ardından olay yerinde çekilen görüntüsü ortaya çıktı. Fedai Baran'ın eski eşini bıçakladıktan saniyeler sonra çekilen görüntüde kanlar içinde olan ve ayakta durmakta zorlanan Emine Bulut'un, "Ben ölmek istemiyorum" diyerek feryat ettiği görüldü. Kızı F.B.B.'nin ise "Anne lütfen ölme" diyerek, annesinin başını tutması ve ağlaması görüntüye yansıdı. Görüntüde Fedai Baran'ın iki kişi tarafından kafeden çıkarılması da yer aldı.

Emine Bulut’un cani tarafından katledilmesine sosyal medyadan da tepki yağıyor. EmineBulut hastagh’i ile vatandaşlar cinayeti lanetliyor.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER