Abdurrahman Çamaş`tan teşekkür

Güçlü Toplumu, Güçlü milleti, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Bizlere Emaneti Olan Vatanı Korumak İçin “ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM SONRA PARTİM VE BEN” anlayışı ile Direndik.

Abdurrahman Çamaş`tan teşekkür

Bu Kutlu Dava İle Tanışalı 40 Yıl Oldu. Hiç Vazgeçmedik bu Sevda dan.Hedef Kızıl Elma dedik Düştük Yollara Okul Yıllarında başlayan Bu sevdaya Bazen Direncimiz, Bazen Kararlığımız Bazen de inancımızla döşedik Taşları. Güçlü Bireyi, Güçlü Toplumu, Güçlü milleti, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Bizlere Emaneti Olan Vatanı Korumak İçin “ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM SONRA PARTİM VE BEN” anlayışı ile Direndik. Hiç Pes Etmedik Mensubu olmaktan her zaman onur duyduğum partimin tüm kademelerinde görev alarak Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’in beşbin Ülkücü şehidimizin Bıraktığı Emaneti Liderimiz Sayın Dr.Devlet BAHCELİ’nin Önderliğinde Bizlere verilen ve verilecek olan her Görevi şeref bildik.

Liderimiz Genel Başkanımız Sn.Dr.Devlet BAHCELİ’nin Takdiri İle 24 Haziran 2018’de yapılacak 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Samsun Bölgesinden 2 Sıra Milletvekili Adayı Olarak Şahsıma Gösterdiği Teveccüh ve Güven ile üstleneceğim bu kutsal görevde cumhur ittifakının başarıya ulaşabilmesi ve TBMM’de Daha Güçlü Bir MHP’nin varlığı için;

Adaylığım Sürecinde Başta Genel Başkanım Sn.Dr.Devlet BAHCELİ başta olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Sn.Taner TEKİN’e Milletvekili ve grup başkan vekili milletvekilimiz Erhan Usta’ya ve Asarcık belediye başkanım Sn. Şerif KILAĞUZ Her Biri Birbirinden kıymetli Milletvekili Adayı Arkadaşlarım Murat CAMADAN,Erdem OKAN,Cemalettin Kola,YükselÜNAL,Mine AKTAŞ,Yakup AKIN ve Hami KORKMAZLI’ya Samsun Milliyetçi hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Yönetici Arkadaşlarıma,Kadın Kolları Başkanım ve yöneticilerime verdikleri destekle Şahsımı Hiç yalnız Bırakmayan İlçe Başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarıma, Ülkü Ocakları Başkanlarımıza, Vakıf, Sendika Başkan ve Yöneticilerine, Meclis Üyesi Arkadaşlarıma,Teşkilat mensuplarımıza, adaylığım Süresince Verdikleri destek için Mahalle Muhtarlarımıza, Mahalle Temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize, sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcilerimize, iş adamlarımıza, kanaat önderi, gönül eri ilim ve fikir adamlarımıza basın mensubu arkadaşlarıma, yaptığımız seçim çalışmalarında bizlere gönüllerini açıp tebessümlerini eksik etmeyen köylerimizdeki dostlarımıza, mahalle sakinlerimize, esnafımıza, sosyal sorumluluk etkinliklerimizde katılım gösteren tüm hemşerilerimize, çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ekip arkadaşlarımıza bu yola baş koymuş tüm dava arkadaşlarıma ve tüm ülküdaşlarıma, Adaylığım Döneminde beni hiç yalnız bırakmayan Tüm Aile Fertleri ve Akrabalarıma sonsuz teşekkür ediyorum.

​Abdurrahman ÇAMAŞ
Milliyetçi Hareket Partisi
Samsun Milletvekili Adayı

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER