AHMET YENİLMEZ’DEN TİYATRO SONRASI GENÇLERLE SOHBET

Ahmet Yenilmez "1915'ten 15 Temmuz'a" isimli tiyatro gösterisi sonrasında gençlerle buluşarak çay eşliğinde sohbet ettiler.

AHMET YENİLMEZ’DEN TİYATRO SONRASI GENÇLERLE SOHBET

Ahmet Yenilmez "1915'ten 15 Temmuz'a" isimli tiyatro gösterisi sonrasında gençlerle buluşarak çay eşliğinde sohbet ettiler.

Samsun’un Bafra ilçesinde sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez' in yazıp oynadığı "1915'ten 15 Temmuz'a" isimli tiyatro gösterisi Bafra Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Türklerin Anadolu'ya gelişi ile başlayan tiyatro gösterisi Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşu ve Çanakkale Savaşı ile devam etti. 15 Temmuz hain darbe girişimindeki kahramanların hikayesiyle son buldu.

AK Parti Bafra Gençlik Kolları tarafından düzenlenen etkinlik sonrası Ahmet Yenilmez genç arkadaşlar ile Alparslan Türkeş Parkı Bafra Belediyesi Sosyal Tesislerinde çay eşliğinde gençlerin sorularını cevaplayarak sohbet etiler.

Ahmet Yenilmez genç arkadaşlarla sohbeti sırasında yaşadığı bazı anılardan bahsetti.

Yenilmez ; “ Arkadaşım ben 2 şeye inanıyorum. Birincisi bu ülke Başbuğ’un aslında ne kadar çok güler yüzlü bir insan olduğunu, inanılmaz da esprili bir insan olduğunu bilmiyor.  Emin olun bunu  tüm samimiyetimle söylüyorum ev arkadaşlarımızla bile onunla şakalaştığımız kadar şakalaşmamışızdır.

Ben İzmir de çukur altında ki mütevazi bir subay yazdığım da orada bir arkadaşımız aşık olmuştu gece sabaha kadar balkonda onun derdini dinlediğine bizzat ben şahidim.

Sonra Muhsin Bey ile beraber olduğumuz dönemde bir de ona yanarım bu ülke Muhsin Yazıcıoğlu’nu tanımadı. Emin olun tanımadı. Yani gördüğümüz insan değildi, çok farklı bir insandı.

O dönem de de rahmetli Erbakan Hoca’yı tam da böyle o zaman Muhsin Bey ile beraber olduğumuz dönem de Refah Yolu Hükümetinin kuruluş yıl dönümüydü.  Ben kendisiyle beraberdim. Tam da böyle  28 Şubat’ın  fırtınalar gibi estiği dönemdi.  3 4 genç onların evinde görüşmelerine konuşmalarına şahit oldum. Hele bir tanesi var ki ben Erbakan Hoca’nın nasıl bir Türkiye hayal ettiğini o gün ki sohbetinde gördüm.” diyerek sohbetine devam etti.

Ahmet Yenilmez, Gençlerle toplu fotoğraf çekiminin ardından  AK Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı ile birlikte Bafra Devlet Hastanesini ve Özel Medibafra Hastanesi’ni ziyarette bulunarak doktor arkadaşların 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak karanfil dağıttı.

Hüdanur Yaşar

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER