banner223

AK PARTİ TEŞKİLATI İFTAR DA BULUŞTU

Samsun’un Bafra ilçesinde Ak Parti ilçe teşkilatı tarafından Bafra Öğretmenevinde iftar programı düzenlendi.

AK PARTİ TEŞKİLATI İFTAR DA BULUŞTU

Samsun’un Bafra ilçesinde Ak Parti ilçe teşkilatı tarafından Bafra Öğretmenevinde iftar programı düzenlendi.

Samsun Bafra AK Parti İlçe teşkilatı tarafından Bafra Öğretmen evinde düzenlenen iftar programın da Ak Parti teşkilatı  İstanbul seçimleri için destek istedi.

Sunuculuğunu Ak Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan’ın yaptığı program da açılış ve selamlama konuşmasını yapan Bafra AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Semiz şunları söyledi;

“Sayın İl Başkanım, Değerli  Belediye Başkanım, Belediye Meclis üyelerim, Kadın kolları , Gençlik Kolları Başkanları ve  Yönetim Kurulu Üyelerim, teşkilatımızın değerli mensupları hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle Ramazanınızı kutluyorum. Nice Ramazanlara erişmenizi temenni ediyorum.

Bu akşamki iftar programımıza milletvekillerimizde davetliydi ve katılacaklardı. İstanbul’a davet edildikleri için gelemediler. Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ve Milletvekili Orhan Kırcalı  da bu gece aramızda olacaktı ama son anda İstanbul’a çağırıldıkları için katılamadılar.  Diğer Milletvekillerimizin de hepsinin tek tek selamı var.

Değerli arkadaşlar seçimleri bitirdik. Bafra’da seçimlerden başarıyla çıktık. Ancak İstanbul’da seçimler halen devam ediyor. Biz bütün seçim çalışmalarında özellikle dediğimiz şuydu Bafra’mız için sıkıntımız yok ancak İstanbul için Eşlerinizi, Dostlarınızı arayın bu seçimlerde AK Partiye Cumhur İttifakına oy vermeleri için onları ikna edin. Bunun ne kadar değerli olduğunu şuanda anlıyoruz.

Biz İstanbul’da seçimi kazandık! Eğer itiraz edilen sandıklar açılsaydı ve oylar sayılmış olsaydı 60 binin üzerinde farkla Ak Parti Binali Yıldırım Bey İstanbul Büyükşehir Başkanlığını kazanmıştı. Ancak YSK burada tam kanunsuzluk hali yani seçim tutanaklarından, oy kullanma şeklinden, sandık görevlilerinden seçimin iptaline karar verdi.

Şimdi tekrar kürsülerde söylediğimiz sözlere geliyoruz. İstanbul da tanıdığınız bildiğiniz kişileri eşlerinizi, dostlarınızı arayın bu seçimlerde AK Partiye Cumhur İttifakına oy vermeleri için onları ikna edin.

Bu akşam ki iftarımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum afiyet olsun hayırlı akşamlarınız olsun” dedi.

Daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç şunları söyledi;

“Sayın İl Başkanımız, İlçe Başkanımız,  Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teşkilatımızın çok değerli mensupları, değerli hemşerilerim hepinize hayırlı akşamlar diliyorum afiyet olsun diyorum.

Cenabı Hakka şükürler olsun böyle güzel bir akşam da bizleri, teşkilatımızı hep beraber bir araya getirdi. İnşallah bundan sonra da böyle güzel Ramazanlar kavuşturmayı nasip eder.

Bizler Bafra’da Seçim çalışmalarında güzel bir oy oranıyla seçimleri aldık. Ama bundan sonra ki işimiz İstanbul’a odaklanmak. Hem ilçe teşkilatımız hem de il teşkilatımız ile  birlikte bir organizasyon içerisinde İstanbul’a odaklanacağız.

Ben Pazar günü inşallah İstanbul’a gideceğim. Orada Bafralı derneklerimiz ile beraber iftar yapacağız. Orada İstanbul ile ilgili çalışma fırsatı bulacağız. İstanbul’da bu seçimleri kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Tekrar  hayırlı ramazanlar diliyorum, afiyet olsun.” diyerek sözlerine son verdi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın  konuşmasının ardından konuşma yapan Samsun AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu;

 “ Hepinizi Allah’ın Selamı ile selamlıyorum. Ramazan ayınız birlik beraberlik ile olsun. 31 Mart seçimlerinde Bafra’da bizim açımızdan Bafra Belediyemiz açısından Samsun Belediyesi açısından bir iftar tablosu ortaya koydu. Allah destek veren tüm kardeşlerimizden razı olsun.

Allah 2024 giden süreçte de Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç beye güzel hizmetler vermeye yardımcı olsun. İstanbul’da olacak seçimlerde de biz Samsun olarak bayramdan sonra gerekli faaliyetleri yapma başlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle hepimizi selamlıyor ve Allaha emanet ediyorum” dedi.

Bafra Öğretmen evinde düzenlenen programa; Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun Ak Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Bafra Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti İlçe Başkanları, Oda Başkanları, Yönetim kurulu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hüdanur YAŞAR

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2019, 15:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet eren
Ahmet eren - 5 yıl Önce

Insanda bir utanma arlanma olur %25 suya %150 okumaya zam yapilir mi ? ramazan ayinda

SIRADAKİ HABER