BAFRA BELEDİYESİ BÜYÜKCAMİ VE GAZİPAŞA MAHALLELERİNDE HALK İFTARI VERDİ

Bafra Belediyesi, mahalle muhtarlıkları işbirliği ile gerçekleştirilen mahallelerimizde düzenlediği halk iftarları devam ediyor. İlk olarak Gazi Osman Paşa ve Kemalpaşa Mahallelerimizde yapılan iftar programlarını Fevzi Çakmak, Cumhuriyet, Tabakhane, Yaka, Mevlana ve İshaklı mahallelerinde devam etti. Son olarak Gazi Paşa ve Büyük Cami Mahallelerine yönelik Halk İftarı düzenleyen Bafra Belediyesi 21 merkez mahallede toplu iftarlar tertipleyecek.

BAFRA BELEDİYESİ BÜYÜKCAMİ VE GAZİPAŞA MAHALLELERİNDE HALK İFTARI VERDİ

Büyük Cami ve Gazi Paşa Mahallelerine yönelik iftar programı Gazi Paşa Mahallesi Muhtarlığı önünde ki meydanlık alanda gerçekleşti. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, iftara katılan mahalle sakinleri ile ayrı ayrı ilgilenerek sohbet etti. Başkan Kılıç, Gazipaşa mahallesinde ki iftardan sonra Balkan Türkleri yardımlaşma ve dayanışma derneğini ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç iftar sonrası bir konuşma yaparak şunları söyledi: “Bafra Belediyesi olarak düzenlediğimiz iftar programlarımızda birlik ve beraberliğimizi sergiliyoruz. Allah’a ne kadar şükretsek azdır. İnşallah bir daha ki ramazan ayına sağlık sıhhat içerisinde erişiriz. Bizler iftar programlarımızı düzenli bir şekilde ve bütün mahallelerimize yönelik düzenliyoruz. Bazen iki bazen üç mahalleyi birleştirerek muhtelif yerlerde iftarlarımızı halkımızla yapıyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını muhtarlarımızla istişare ediyoruz. Bundan sonra da beraber olacağız, problemleri çözeceğiz inşallah. Bu akşam burada güzel bir katılım görüyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Programlarımızın düzenlenmesinde emeği geçen muhtarlarımıza ve personelimize ayrıca teşekkür ediyorum.

Önceliğimiz halkımızla sofralarımızı birleştirmekti. Bunu da en güzel şekilde gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eskiden kalabalık olurdu sofralar, bereketli de olurdu. Sofralarımızın bereketi artsın. Mutluluğunuz daim olsun. Hep beraberce sağlık, sıhhat içerisinde Ramazan Bayramına da erişelim. Allah niyetlerimizi kabul etsin.”

İftar programına AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Büyük Cami Mahallesi muhtarı Salih Zeki Nayır, Gazi Paşa Mahalle Muhtarı İrfan Varol, azalar ve mahalle sakinleri katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER