AK Parti Görele Seçim Bürosu açıldı

GİRESUN (AA) - AK Parti Görele Seçim Bürosu, törenle açıldı. Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için AK Parti teşkilatınca Görele ilçesinde oluşturulan seçim bürosunun açılışı, AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Cemal...

AK Parti Görele Seçim Bürosu açıldı

GİRESUN (AA) - AK Parti Görele Seçim Bürosu, törenle açıldı.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için AK Parti teşkilatınca Görele ilçesinde oluşturulan seçim bürosunun açılışı, AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Cemal Öztürk'ün katıldığı törenle yapıldı.

Öztürk, açılışta yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Görele ve Giresun'u çok sevdiğini belirterek, "Bugün seçim bürosunun açılışını yaptığımız çınar altı, Cumhurbaşkanımızın 1977 yılında yaptığı faaliyetlere şahitlik etmiştir. Cumhurbaşkanımızın çocukluğu, gençliği Görelelilerle beraber geçmiştir." dedi.

Türkiye üzerinde birçok oyunlar oynandığını ve oynanmaya devam ettiğine işaret eden Öztürk, şunları kaydetti:

"Bu oyunlardan en önemlisi 15 Temmuz hain darbe girişimidir. Bunun dışında çevremiz kuşatılmış ama bu gecen süreçte dirayetli duruşuyla liderliğiyle önderliğiyle milletimize başkomutanlık yapan Cumhurbaşkanımız, bu oyunları bozmuştur. Türkiye olarak yeni bir aşamada, önemli bir dönemdeyiz. Seçimlere daha 1,5 sene varken, Türkiye erken seçim kararı almak zorunda kaldı. Bunun birçok sebebi var. AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman erken seçime karşı olmuş anlayışın insanıdır. Buna rağmen Türkiye erken seçime gidiyorsa bunun dış sebepleri var. Bu seçim cumhuriyet tarihimizin, hem sistemin değişmesi açısından hem de uluslararası konjonktürü açısından önemli bir seçimdir."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER