BAFRA BELEDİYESİ KISITLAMALARI FIRSATA DÖNÜŞTÜRÜYOR

Bafra Belediyesi ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

BAFRA BELEDİYESİ KISITLAMALARI FIRSATA DÖNÜŞTÜRÜYOR

Bafra Belediyesi ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Hafta içi ve hafta sonu planlı çalışmalarını yürüten Bafra Belediyesi ekipleri gerek insan yoğunluğu, gerekse araç yoğunluğunun olmadığı sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bugünlerde daha geniş kapsamlı çalışmalarını daha hızlı bir şekilde tamamlıyor.   

  Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen Altınkaya Mahallesi Ticaret Okulu Sokakdaki  2500 m² Kaldırım ve yol parke çalışması tamamlandı.Kısa bir süre içerisinde de ise Zübeyde hanım Caddesi'nde kaldırım, orta refüj ve aydınlatma çalışmasına başlanacak.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince daha önce tamamlanan, Tabakhane Mahallesi Şıhlar 2. sokakta yol ve kaldırım parke taşı döşeme çalışmaları ise vatandaşlardan tam not aldı.

Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekğleri ise kısıtlama sürecinde ilçenin temizliği için yoğun çaba harcıyor.Birime bağlı farklı ekğpler ilçede korona virüse karşı filyasyon çalışmalarına devam ederken, Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle koordinasyonlu bir şekilde de ilçe genelinde cadde ve sokaklarda yıkama yapılıyor.

Öte yandan Bafra Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kendi ekip ve imkanlarınca hazırlanarak Sedde Parkına yerleştirilen kamelyalar ise büyük beğeni topladı.

İlçe ile özdeşleşen ve Bafra denildiğinde ilk akla gelen sembollerden biri olan Çetinkaya Köprüsü ile görsel bir bir bütünlük oluşturan kamelyalar tasarım açısından da dikkat çekiyor.

Kısıtlama sürecini en verimli şekilde geçirdiklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç “Bafra’mızı daha güzel, daha yaşanılabilir bir hale getirmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
YORUMLAR
esin nihat alcin istanbul
esin nihat alcin istanbul - 3 yıl Önce

cok cok güzel olmus soksklsr sag olsun baskanım rabbim senden razı olsun toz toprak kalmamıstır ve ce cam ve cicekler bahcesine ceviein bafranın onemli cab cadde ve soakları cicek bahcesi gibi olsun cam agacları dikin bulvar girisi kadı cesmesi karsı bulvar sokak meydan alacam caddesi tekel caddesi tenekeciler sokak emniyet p tt sokak vs saygılar tebrikler baskanım sırtınız yere gelmesin rabbim fvlatlarınıza bagıslasın amin selamlar

SIRADAKİ HABER