Bafra'da Yerli İri Yağlı Hamsi  Kilosu 10 Lira

SAMSUN'UN Bafra ilçesinde Karadenizin incisi vatandaşın sofrasının göz bebeği Yerli İri Yağlı Hamsinin Kilosu tezgahlarda bollaşınca 10 Liraya kadar düştü vatandaş  hücum etti.

Bafra'da Yerli İri Yağlı Hamsi  Kilosu 10 Lira

Bafra'nın Beşyol Büyük Pazar mevkiğinde Kıyak Balıkçılık Aydın - Aleaddin ve Vedat Kıyak,  Gürcistan ve Rusya açıklarında avlanan balıkçı kardeşlerimiz boş dönmeyerek İrileşen büyüyen yağlanan kasa kasa hamsi ile döndüler. Ülkemizde Hamsiyi koruma adına yasak olduğundan dolayı Gürcistan ve Rusya açıklarında avlanan Yerli İri Yağlı hamsinin kilosu ise vatandaşın bütçesine göre 10 Liradan satışa sunduk ve vatandaşta özlemini giderme adına büyük ilgi ve alaka gösterdi.

Vedat Kıyak, Bafra'da ise Güncel Balık Fiyatları ise İri Yağlı Büyük Hamsi 10 Lira, Barbun 25 Lira, Mezgit 15 Lira, Çupra - Levrek 40 Lira, Deniz Somunu 20 Lira, Deniz Kefalı 15 Lira, Irmak Kefalı 10 Lira ve Göl ve Baraj Sazanı 15 Liradan satışa sunduk. Tezgahlarda vatandaşın alacağı balık çeşitlerinin bollaşmasıyla birlikte bütçesine de uyan fiyat olunca  Vitamin deposu olan Balığı vatandaşımız sofrasına götürüp tüketiyor dedi

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER