BAFRA FEN LİSESİ OKUL BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı okul birincisi Uğur Elvan Özçanak korona virüsün gölgesinde sessiz sedasız okul kütüğüne ismini yazdı plaketini aldı.

BAFRA FEN LİSESİ OKUL BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı okul birincisi Uğur Elvan Özçanak korona virüsün gölgesinde sessiz sedasız okul kütüğüne ismini yazdı plaketini aldı.

Bafra Fen Lisesi Okul Müdürü Kadir Albayrak, Okul birincimize gönlümüz isterdi ki törenle plaketini verelim ve ismini kütüğe törenle çakalım ama rabbim böyle nasip etti. Ben çocuğumuza bundan sonra ki yaşantısında, eğitim hayatında başarılar dilerim.

Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin Özdağ ise, Öğrencimiz hem geçen yıl 11'inci sınıfların hem de bu yıl 12'inci sınıfların birincisi olarak büyük bir başarı sağlamıştır. okul müdürümüzün de dediği gibi gönül isterdi ki törenle ödüllerini verelim ama nasip olmadı. Ben ailesine böyle bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Kızımıza da bundan sonra ki eğitim öğretim hayatında başarılar dilerim" dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
T.uzunalioğlu
T.uzunalioğlu - 4 yıl Önce

Başarılar diliyorum

Öğretmen
Öğretmen - 4 yıl Önce

Bugün temmuz 2 ve tüm okulların okul 1. leri bellidir. Haber değeri olmayan bir haber (!) Belki Velisi tanınmış biridir.

Hüseyin Özdağ
Hüseyin Özdağ - 4 yıl Önce

Okul birincimize,değerli katkılarından dolayı Tüm öğretmenlerimize ve haber yapan basınımıza teşekkür ediyorum #BFL

Muhsin ÖZCANAK
Muhsin ÖZCANAK - 7 ay Önce

Öğretmen Rumuzu ile yorum yapan arkadaşım. Bu haberde adı geçen öğrenci ve velisi bizleriz. Ve maalesef sizin dediğiniz gibi Ünlü birisi değilim. Her sene yapılan okul 1. si okul kapanış .ve okul 1cisi Bsyrak devir teslim töreni ile okul yıl sonu Balosu pandemi olduğü için yapılamamıştı. Diplomasını almaya gittiğimizde Okul 1 cisi Yaş Kütüğüne ismi yazılı plakayı çakması ve diploma töreni yapılamaďığı için değerli okul müdürümüz, öğretmen ve kızımın sınıf öğretmeni basit bir kutlama yapmışlardır. Bu olaýı Bafra yerel Gazeteleri haber yaptılar. Dediğim gibi diplomayı almaya gittiğımiz tarih haziranın son günleriydi. Kıskanmanız normal. Asıl önemlisi benim Kızımla Gurur duymamdır. Gırdiği üniversite sınavlarımdan sonra TÜRKIYE 6Binincisi olup Hem Harp Okullarını hem Tıp fakültelerini hem de Elektrik ve Elektronik Mühendisliğini kazanmış ve şu anda 2 adet pkulu aynı anda okumaktadır. Nu nedenle Google da ismi çıktığı için sizin dediğiniz gibi Ünlü olduk

SIRADAKİ HABER