BAFRA HACINABİSPOR`A DEV DESTEK

Samsun Süper Amatör Lig`de mücadele eden Bafra Hacınabispor Kulübü Karadeniz`in DEV Firmaları HAYRAN İNŞAAT ve DEMİR BETON ile DEV sponsorluk anlaşması sağladı.

BAFRA HACINABİSPOR`A DEV DESTEK

Karadeniz`in bir çok il ve ilçesinin de faaliyet gösteren HAYRAN İNŞAAT ve DEMİR BETON Bafra HacınabiSpor`a Ana sponsor olarak verdiği destekle camianın yanında olduğunu gösterdi.

Karadeniz’in ve sayılı ve prestijli firmaları arasında ilk onlarda yerini alan ‘DEMİR BETON VE HAYRAN İNŞAAT, Samsun`daki Amatör Futbol, Voleybol ve Hentbol Liglerinde mücadele eden birçok spor kulübüne de destek veriyor.

DEMİR BETON Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim DEMİR, “Hemen hemen hepiniz cebinizden para harcayarak; evinize çocuğunuza ayırmanız gereken zamanı hepimizin çocuklarına, bu şehrin çocuklarına ayırarak fedakârca görev yapıyorsunuz. Çabanız, heyecanınız hiç eksilmesin” dedi.

HAYRAN İNŞAAT Kızılırmak Beton Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kalaycı ise “Sporda geleceğin yeteneklerinin altyapısını oluşturan ve sağlıklı gençlerin yetişmesinde kilit bir görevi olan amatör spor kulüpleri ile okul spor kulüplerine destek sağlamak ve genç sporcular yetişmesinde bizlerde bir görev düşmektedir.Bizde bu göreve layık oluruz. Bafra Hacınabispor Başkanı Fatih KURAL ve 2. Başkan Emrah KURAL ile uzun yıllara dayanan dostluğumuz vardır. Bafra Hacınabispor camiasında yanında olacağız. Tüm amatör kulüplere başarılar dileriz.

Bafra Hacınabispor Kulüp Başkanı İlker Fatih Kural ve 2. Başkan Emrah Kural “Bu güzel insanlara her daim saygı duymalıyız çünkü bizler gençliğe hizmet ederken eksiklerimizi de giderme adına gösterdikleri yaklaşımın birçok genci kötü alışkanlıklardan da uzaklaştırmış oluyor. Sadece sporu düşünen gençliğe gerekli desteği veren ve özellikle Bafra Hacınabispor`a Ana Sponsor olarak bizlerin yanında olduğunu gösteren ‘Demir Beton ve Hayran İnşaat Yönetim Kurulu Başkanları İbrahim Demir, Murat Kalaycı ve ekibine bir kez daha Yönetim Kurulumuz ve camiamız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER