BAFRA KAYMAKAMI YENİ TEDBİRLERİ AÇIKLADI

Samsun’un Bafra ilçesinde korona virüs tedbirleri konulu basın mensuplarını bilgilendirme toplantısında konuşan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ilçedeki tedbirleri açıkladı.

BAFRA KAYMAKAMI YENİ TEDBİRLERİ AÇIKLADI

Samsun’un Bafra ilçesinde korona virüs tedbirleri konulu basın mensuplarını bilgilendirme toplantısında konuşan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ilçedeki tedbirleri açıkladı.

Toplantıya Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, İlçe Emniyet Müdürü Gökay Gökdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Özer, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet İsmailoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Ziya Aliçeşme katıldı.

Toplantı Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen önderliğinde gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ertürkmen, Daha önce bir basın toplantısı yaparak sizi bilgilendirmiştik. O günden bugüne aldığımız tedbirler konusunda artış oldu. Daha sıkı tedbirler aldık. Bu yaptığımız çalışmalar konusunda bir bilgilendirme yapmayı uygun bulduk. Çalışma yapan kurum amirlerimiz burada.

Pazartesi itibari ile OSB alanındaki firmalarımız da dezenfekte edilecek. Ayrıca Şoförler odası 500 aracını dezenfekte ettiklerini bana bildirdiler. Eğitim camiamızda da tüm okul müdürleri ve yetkililer verimli çalıştılar onlara da teşekkür ediyorum. Genel alınan tedbirlerin yanı sıra ilçede bir takım kararlar aldık. Pastaneler açık olacak fakat oturma alanları kapatılacak. Dondurma satışları paket servis serbest ama oturma yasak olacak.

Oto pazarı, hayvan pazarı kapatma kararı aldık. Spor merkezleri kapatılmıştı. Halı sahalar ile ilgili bir karar yoktu. Biz bugün itibari ile gerekli kararı aldık. Tebliğleri yapacağız. Ben bu karara uyan Bafralı esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok duyarlı davranıyorlar bu konuda.  Virüsün varlığını kabul etmemiz lazım. Ona göre tedbirleri almamız lazım.

Sağlık Bakanımızın da dediği gibi herkes kendi OHAL’ini  ilan etsin. Hem kişisel bakım hem de sosyal ilişkilerimiz konusunda. Mümkün olduğunca insanların bir araya gelip oturabileceği tüm alanları kontrol altına almak istiyoruz.  Bafra basını şuana kadar müthiş bir sınav verdi. Hep destek oldunuz. Size çok teşekkür ediyoruz. Bu virüsle savaşımız sizlerle birlikte devam edecek” dedi.

 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2020, 14:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
T.uzunalioğlu
T.uzunalioğlu - 4 yıl Önce

En önemi yerler için alınan kararlarda ve görüşlerde takip etiğim kadarıyla önemli Yeler gündeme gelmemiş mesela kahveler düğünler yakın temesların oluştuğu toplu olan yerler bir an önce önlem alınması gerekir

Özcan gunes
Özcan gunes - 4 yıl Önce

Öncelikle amirlerimize teşekkür ederiz gıda pazarının akıbeti hakkında bir karar alinmami

Murat B.
Murat B. - 4 yıl Önce

Alınana önlemleri okudum ama aralarında yağmurca merkez mahallesi sakinlerinin karantinaya alındığı yada test te tabi olacağı gibi bir ibare okumadum ve ailemin sağlığından endişe duyuyorum

SIRADAKİ HABER