Bafra ve bölgede uyuşturucu operasyonları

Samsun’un Bafra ilçesi Ayvacık İlçesi, İlkadım İlçesinde yapılan operasyonlarda çok sayıda kenevir bitkisi ele geçirildi.

Bafra ve bölgede uyuşturucu operasyonları

Samsun’un Bafra ilçesi Ayvacık İlçesi, İlkadım İlçesinde yapılan operasyonlarda çok sayıda kenevir bitkisi ele geçirildi.

Konuyla ilgili Samsun Valiliğinin yapmış olduğu açıklamada İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Ayvacık, İlkadım ve Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan ortak çalışma neticesinde;

1. Ayvacık İlçesi Yeşilçam Mahallesinde 13.07.2020 günü şüpheli 1 şahsa ait ev ve eklentilerinde narkotik dedektör köpeği “BONE” ile yapılan arama neticesinde fındık bahçesi içerisinde 4 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup olayla ilgili 1 şahıs gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır.

2. Ayvacık İlçesi Yeşilçam Mahallesinde 13.07.2020 günü şüpheli 1 şahsın ev ve eklentilerinde narkotik dedektör köpeği “BONE” ile yapılan arama neticesinde 52 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup olayla ilgili 1 şahıs gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır

3. İlkadım İlçesi Ataköy Mahallesinde 13 Temmuz 2020 günü kamuya açık kırsal alanda yapılan arama neticesinde 13 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup olayla ilgili 1 şahıs gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır.

4. Bafra İlçesi Gazibeyli Mahallesinde 14.07.2020 günü şüpheli 1 şahsın ev ve eklentilerinde narkotik dedektör köpeği “OZON” ile yapılan arama neticesinde 93 kök kenevir bitkisi ve 2 adet Kuru Sıkı Tabanca ele geçirilmiş olup olayla ilgili 1 şahıs gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır” denildi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER