Bafra Vefat İlanları

19 Nisan Bafra Vefat İlanları

Bafra Vefat İlanları

Yeşilyazı Avunca Mahallesi merhum Hacı Şükrü Satılmışın eşi, Mustafa, Emin, Hasan Hakkı, İbrahim, Adem Satılmış'ın anneleri, merhum öğretmen Hakkı Şahin'in kayınvalidesi Kezban Satılmış hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi cuma namazına müteakiben aynı köyde defnedilecektir.

Gazipaşa Mahallesi sakinlerinden Saniye Kolat'ın eşi, Özgür Kolat ve Esra Demirci'nin babaları, tekel emeklilerinden merhum Kamil Kolat'ın oğlu, tTekel emeklilerinden Kani Kolat ve Necla Şener'in kardeşleri, orman İşletmesi çalışanlarından Fatma Kolat'ın, Ercan, Mustafa ve merhum Recep Kolat'ın ağabeyi Nevzat Kolat vefat etmiştir Cenazesi bugün Gazipaşa Mahallesi'ndeki evinden alınıp Gazipaşa Camiinde kılınacak cuma namazına müteakip Asri Mezarlığı defin edilecektir. 

Aziz Kaptan ve Nezire Özkalemci'nin babaları, Dr. Alaattin Sefa Kaptan ve Ahmet Adil özkalemcinin dedeleri, Aziz ve İbrahim Kaptan'ın amcaları Alaattin Kaptan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Tabakhane Camii'nde kılınacak Cuma namazına müteakip Asri Mezarlığı defin edilecektir.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeynep cicek
Zeynep cicek - 5 yıl Önce

As is içecek zeynep cicek birgün gelecek t c Türkiye de adaleti tesis edecek şiddet dedikleri katliam yapanlara karsl çocuk haklarla kadln haklarla erkek haklarla ksacaslinsan haklarl bu ülkede hak edilen yerde değildir hakça düzen adalet. İstiyoruz milletçe yasamaya hakklmlz var

SIRADAKİ HABER