Ereğli'de "Usta Adayları Yemek Yarışması" düzenlendi

ZONGULDAK (AA) - Ereğli ilçesinde, "Usta Adayları Yemek Yarışması" düzenlendi. Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ilçedeki özel bir otelde düzenlenen yarışmada yaptığı konuşmada, Ereğli Mesleki...

Ereğli'de

ZONGULDAK (AA) - Ereğli ilçesinde, "Usta Adayları Yemek Yarışması" düzenlendi.

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ilçedeki özel bir otelde düzenlenen yarışmada yaptığı konuşmada, Ereğli Mesleki Eğitim Merkezi ev sahipliğindeki yarışmaya il genelindeki mesleki eğitim merkezlerinin katıldığını söyledi.

İş, meslek ve istihdam alanında mesleki eğitim merkezlerinin önemli olduğunu anlatan Çorumluoğlu, "Ne iş yaparsanız yapın ama yaptığınız işin de en iyisini yapın. Güzel bir etkinliğe ilçemizin ev sahipliği yapmasından memnuniyet duyuyoruz." dedi.

Zonguldak, Alaplı, Ereğli, Çaycuma, Devrek Mesleki Eğitim Merkezleri'nden katılımcılar, yaptıkları yemekleri jürinin beğenisine sundu.

Yapılan oylama sonucunda, birinci Zonguldak, ikinci Devrek ve üçüncü Ereğli Mesleki Eğitim Merkezleri olurken, yarışmada dereceye girenlere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bahattin Girgin tarafından plaketleri verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER