BAFRA’DA 9.YEŞİLAY BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

Samsun’un Bafra ilçesinde, 9. Yeşilay Bisiklet Turu kapsamında "Bir Nedenim Var" sloganıyla bisiklet turu düzenlendi.

BAFRA’DA 9.YEŞİLAY BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

Samsun’un Bafra ilçesinde, 9. Yeşilay Bisiklet Turu kapsamında "Bir Nedenim Var" sloganıyla bisiklet turu düzenlendi.

Yeşilay’ın geleneksel olarak düzenlediği Yeşilay Bisiklet Turu bu yıl 9. Kez düzenlendi. 50 Şehirde eş zamanlı olarak düzenlenen turda binlerce kişi sağlıklı bir yaşam için pedalları çevirerek, bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturdu.

Samsun Bafra Yeşilay Temsilciliği ile Bisikletler Derneği Bafra Temsilciliği tarafından birlikte organize edilen tura ortalama 60 kişi katılım sağladı.

Yeşilay’ın ücretsiz olarak düzenlediği bisiklet turuna 7’den 70’e bisikletini kapan herkes katıldı.

Yeşilay Samsun Bafra Temsilcisi Hasan Şirin; “ Bugün burada 50 şehirde eş zamanlı olarak düzenlediğimiz Bafra Bisikletliler Derneği ile birlikte gerçekleştirdiğimiz etkinliğin  “bir nedenim var” sloganıyla pedal çevirmek için toplandık.

Bu tarz etkinliklerin gençlerimizin bilgilenmesi açısından çok büyük önem taşıyor.  Amacımız  gençlerimizi daha çok spora, sportif faaliyetlere yönlendirmektir.

Gençlerin bağımlılıktan uzak daha sağlıklı daha çevreci  bir yaşama dikkat çekmek için düzenlediğimiz bu etkinliğe katılan tüm gençlerimize teşekkür ederiz.” diyerek sözlerine son verdi.

28 Nisan Pazar günü  50 Şehirde eş zamanlı başlayan turun Bafra için start yeri Bafra Cumhuriyet  Meydanı olurken ; Yaşar Doğu Caddesi, Atatürk Bulvarı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı,  Alparslan Türkeş Parkı, Elekçi Yokuşu ile devam eden güzergah yine Bafra Cumhuriyet Meydanı ’nda son buldu.

 Gerçekleştirilen tur katılımcıların fotoğraf çekimi ile son buldu.

Hüdanur YAŞAR

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2019, 20:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER