Bafra`da muhtarlar günü etkinlikleri

Samsun`un Bafra ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Bafra Belediyesi tarafından yemek programı organize edildi.

Bafra Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programa Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Samsun Ak Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, daire amirleri, oda başkanları ve muhtarlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır gerçekleştirdi.

Nayır`ın ardından konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Muhtarlar bizim için ve hükümetimiz için oldukça önemli. Biz muhtarlarımızı her zaman önemsiyoruz. Göreve geldiğimizde de bu önemi sizlere vererek birlikte toplantılar yapıp sorunlarımızı çözmeye yönelik istişareler yaptık. Bugünde 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle hepiniz ile bir aradayız. Biz sizlerle köylerimizin ve mahallelerimizin her türlü sorununu çözmek istiyoruz. Biz belediye olarak belli başlı programlar yaptık. Hemen hemen her köyde 1 km veya daha fazla yol programları yaptık. Bu yapılan hizmetlerin tamamı bir bütçe çerçevesinde. Biz Bafra`nın tüm problemlerimizi siz değerli muhtarlarımızla çözmek istiyoruz” dedi.

Kılıç`ın ardından Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Samsun Ak Parti Milletvekili Orhan Kırcalı`da birer konuşma gerçekleştirdi. Program yemek ikramının ardından son buldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2018, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER