Bafra`da polisin gurur günü

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yılı kutlamaları çerçevesinde Samsun’un Bafra ilçesinde Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.

Bafra`da polisin gurur günü
HABERİN GALERİSİ
Bafra`da polis haftası

Bafra`da polis haftası

bafra haber   10 Nisan Polis Bayramı kutlamaları kapsamında Bafra’da organize edilen kutlamalar Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni ile başladı.

Törende İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, Atatürk anıta çelenk bıraktı.

Çelenk töreninin ardından İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci yaptığı konuşmada, " Atatürk ilke ve inkılaplarının laik Türkiye Cumhuriyetinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 173`ncü kuruluş yıl dönümünü sizlerle birlikte kutlamaktan büyük onur ve gurur duyduğumu belirtmek ister, sizleri saygıyla selamlarım. Şan ve şerefle yazdığı 172 yılı geride bırakan teşkilatımız 173`ncü kuruluş yılına girerken sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde değil, Dünya da ki saygın yerini almanın haklı gururunu yaşamaktadır. Emniyet teşkilatı olarak bizler toplumda huzuru ve düzeni sağlamak, vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak, kanun hâkimiyetini ve devlet otoritesini sağlamak gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmekteyiz.  Bizler bu görevi yerine getirirken demokratik,  laik ve sosyal hukuk devleti bir kurum olduğumuzu asla unutmuyoruz. " dedi.

Konuşmanın ardından Kaymakam Türkel tarafından en başarılı seçilen polislere teşekkür belgesi verildi.

Programa Kaymakam Ali Fuat Türkel, Bafra Jandarma Komutanı Vekili Yüzbaşı Yusuf Karadeniz, Belediye Başkanı Vekili Hüseyin Çamaş, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, daire amirleri, emniyet personeli, şehit ve gazi derneği başkanları ile emniyet çalışanları katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER