Bafra`da sınav heyecanı

Samsun`un Bafra ilçesinde öğrencilerin ter dökeceği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) bu yıl ilk kez gerçekleştiriliyor.

Bafra`da sınav heyecanı

Üniversiteye girişte ilk kez uygulanacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) yapılacak.

Öğrencilerin ter dökeceği sınav için güvenlik önlemleri alındı. Sınav salonlarına alınmaya başlanan adaylar, kimlik kontrolünden sonra sınıflara yönlendirildi.

Konu ile ilgili Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç öğrencilere “YKS Sınavına Girecek Olan Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dilerim” dedi.

İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise gürültü konusunda vatandaşları uyararak şu mesajı paylaştı. “Sizlerden Cumartesi ve Pazar günleri sınav saatlerinde öğrencilerimizin konsantrasyonunu bozacak gürültülü ortamlar oluşturmamanızı ve sınava girecek öğrencisi olmayan vatandaşlarımızdan trafik yoğunluğu oluşmaması için saat 10.00’dan önce trafiğe çıkmamalarını istirham ediyoruz. Rabbimiz öğrencilerimize zihin açıklığı versin. Emeklerinin karşılığını onlara nasip eylesin” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER