Bafra’da verilen sözler askıda kaldı!

Samsun'un 143 bin nüfuslu Bafra İlçesi'nde 170 civarı polis görev yapıyor.

Bafra’da verilen sözler askıda kaldı!

Samsun'un 143 bin nüfuslu Bafra İlçesi'nde 170 civarı polis görev yapıyor.

Samsun’un en büyük ilçesi ve birçok ilden nüfus bakımından büyük olan Bafra’da, ortalama 170 polis memuru 143 bin kişiye hizmet ediyor. Büyük bir fedakârlık örneği gösteren İlçe Emniyet Teşkilatı sınırlı sayılarına rağmen pandemi sürecine de destek olmayı ihmal etmiyor.

Üstelik bu personellerin bir kısmı adliye, kaymakamlık, hastane gibi sabit noktalarda görev alırken, bir kısmı ise büro hizmetlerinde görev alıyor.

Bafra’da yıllardır yoğun nüfus artışının olmasına rağmen bu sayılarda bir değişiklik olmaması şaşkınlık yaratıyor. Özellikle son yıllarda, seçim dönemlerinde Bafra’da polis sayısı ile ilgili çalışma yapılacağını belirten Samsun Milletvekillerinin bu konuyla alakalı hiçbir çalışma yapmaması da vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor.

Hatta bir toplantıda konuşan Milletvekili Orhan Kırcalı: “Polis sayısı artacak” ifadelerini kullanarak, Bafra’da narkotik şube açılmasının ardından yine bölgede eksikliği hissedilen konularla ilgili çalışmalar içerisinde olduklarını belirterek, Bafra’da görev yapan polis sayısının artırılması yönünde söz aldıklarını ifade etti” bu açıklamayı yapmasının ardından 2 yıl geçmesine rağmen çalışmalarında henüz bir ilerleme olmadı.

Son yıllardaki rakamlara göre, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen adli olay sayısı 4 bini aşıyor.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER