BAFRALI ŞOFÖRLERE KOVİD 19 TESTİ YAPILDI

Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr.Aytaç Akın başkanlığında sağlık  ekibi Bafra Şoförler Odasına bağlı yönetim kuruluna ve üyelerine Kovid 19 testini başarıyla uyguladı.

BAFRALI ŞOFÖRLERE KOVİD 19 TESTİ YAPILDI

Bafra Esnaf Odası  giriş katında Kovid 19 test programında ilk test yapan Bafra Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin  Genççakır’a yapıldı.

Test sonrası bir açıklama yapan Bafra Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin  Genççakır,’’ İlk başta İlk KOVID-19 vakasının açıklandığı günden itibaren KOVID-19 pandemisi ülkemizin öncelikli ve en önemli gündemlerinden biri haline gelmiştir. Salgını kontrol altına alabilmek ve toplumun en az etki ve en az can kaybı ile bu süreci atlatabilmesi için; hekimler ve tüm sağlık çalışanları büyük bir mücadele sergilemekte, canla başla çalışmaktadır. Sağlık çalışanları bu mücadeleyi kendi sağlıklarının ve yaşamlarının da büyük tehlike altında olduğunu bilerek gerçekleştirmektedirler.  Bunun için tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımızı sunmak isteriz.

Bir de Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr.Aytaç Akın başkanlığında sağlık  ekibinin tüm şoförlerimize uyguladığı kovid 19 test çalışmasındaki özverili çabaları için en kalbi saygı ve sevgilerimizi sunarız.

Bizler hem Bafra Şoförler Odamızda hem Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde dezenfekte çalışmaları her hafta gerçekleştiriliyor. Çalışanlarımızın kişisel dezenfektelerini yaptırıyoruz. Hem eldiven hem de maske takarak çalışıyorlar. Ayrıca mesafe kurallarına da riayet ediliyor. Hijyene azami oranda önem gösteriyoruz. Dışarıdan gelen vatandaşlarımızı önce dezenfekte ediyoruz. Ardından maskesi yoksa maske veriyoruz. Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde esnaflarımızın ve şoför arkadaşlarımızla ilgileniyoruz. Hafta en az 3 defa binalarımız dezenfekte edilmektedir. Bu zorlu süreçte esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Bizler Devletimizin kurallarına harfiyen uymaktayız. Her türlü tedbirimizi her iki binamızda almış durumdayız.

Şoför esnafının dün olduğu gibi bugünde yanındayız yarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çünkü şoför esnafının tüm problemlerini biliyor , onların daima yanında oluyoruz.”diyerek sözlerini tamamladı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER