Barbaros Turna "Kime neyi kanıtlama derdindesiniz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra ilçe Başkanı Barbaros Turna Bafra Öğretmenevi Müdürü Nevriz Sekmen’in bir atanıp, sonra görevden alınmasına ve daha sonra tekrar göreve atanma sürecine tepki gösterdi.

Barbaros Turna "Kime neyi kanıtlama derdindesiniz"

MHP Bafra ilçe Başkanı Barbaros Turna yaptığı açıklamada; “Bafra Öğretmenevi Müdürü önce görevden alındı, sonra tekrar göreve iade edildi, yerine başkası atandı. Sonra o atanan kişi tekrar görevden alındı, eski müdür yerine geldi. Türk Halkı ve Bafralılar ile dalgamı geçiyorsunuz siz? Kime neyi kanıtlama derdindesiniz, anlamış değiliz. Bir şeyin farkında değilsiniz sanırım, artık farkına varın; YETERSİZSİNİZ ve Ülkeyi bu tür olaylar ile meşgul etmeyi bırakın. İnsanlar sizlerin bu tür davranış ve hareketlerinizden bıktı artık” ifadeleriyle tepki gösterdi.

 Bafra Öğretmenevi Müdürü Nevriz Sekmen, 10 Eylül tarihinde MEB Personel Genel Müdürlüğü kararnamesi ile bu göreve atanmış, 6 gün sonra görevden alınarak yerine Bafra İMKB Şehit Erol Haspulat İlkokulu Müdürü Cavit Ovalı atanmıştı. 21 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilen son atama ile Cavit Ovalı; atandığı Bafra Öğretmenevi Müdürlüğü’ne başlamadan görevden alınmış ve yerine tekrar görevden alınan Öğretmenevi Müdürü Nevriz Sekmen atanmıştı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER