BAŞKAN KILIÇ İLE DERSE GÜZEL BİR MOLA

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç öğrencilerin yanında olmayı sürdürüyor.

BAŞKAN KILIÇ İLE DERSE GÜZEL BİR MOLA

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç öğrencilerin yanında olmayı sürdürüyor.

Millet Kıraathanesinde kendilerine sunulan imkanlarda yoğun bir tempo ile sınav hazırlıklarını sürdüren öğrencilere Başkan Hamit Kılıç’ın talimatı ile rutin olarak ikramlar devam ederken,öğrenciler bu durumdan oldukça memnunlar.Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrencilere yönelik hazırlanan ikram menüsünde bu kez tavuklu pilav ve ayran yer aldı.

Gençlerin öncelikli hizmet gruplarından olduğunu vurgulayan Başkan Kılıç, Millet Kıraathanemiz ve okuma salonumuzda sınava hazırlık aşamasındaki gençlerimizin tüm beklentilerine cevap vermeye çalışıyoruz. Gençlerimizin bu ilgisi yatırımımızın ne kadar yerinde olduğunu ve ne kadar büyük bir açığı kapattığının göstergesi. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayacağız” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda, Mustafa Erdin Ortaokulunda LGS sınavına hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine sınav süreçlerine destek olmak amacıyla çözümlü ve video destekli 5’li deneme kitapçığı İlköğretim öğrencilerine ise “Tarih Yazan Çocuklar Bafra’da” projesi kapsamında; tarihe damga vuran kahramanların, büyük liderlerin, bilim insanlarının ve edebiyatçılarının hayatlarının titizlikle işlendiği hikâye kitapları hediye etti.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER