banner221

BAŞKAN KILIÇ'IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN KILIÇ'IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

“15 Temmuz Türk Milletinin, “Topyekûn Milli iradenin önüne hiçbir güç geçemez” dediği tarihin adıdır.

O gece Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile sokaklara çıkan her vatandaşımız, Çanakkale ecdadının torunlarıdır.

15 Temmuz’da hayatını kaybeden 173’ü sivil 248 şehidimizin mesajı; Çanakkale’yi yedi düvele mezar eden mücadeleci ruhun ne kadar taze, ne kadar diri olduğudur.

Tarih; darbeye 'Dur' denilen Demokrasi destanının nasıl gerçekleştiğini, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ferasetini, milletimizin cesaret ve dirayetini, aziz kahramanlarımızın vatan uğruna nasıl şehit düştüğünü altın harflerle yazmıştır.

Tarih, 15 Temmuz'da savaş uçakları ve tanklara tekbir sesleriyle karşılık veren şehitlerimizi unutmayacaktır.

Bu ülkeyi hainlere yâr etmemek için kanlı darbe gecesi topyekûn, dil, din, ırk ve cinsiyet ayrımı olmadan tek bayrak altında toplanarak bu ihanete canı pahasına direnenler sonsuza kadar hatırlanacaktır.

Türkiye’mizin diz çökmesini, pes etmesini bekleyenlere çelikleşmiş inancımız ve irademizle bundan sonra da karşı durmaya devam edeceğiz.

Şanlı direnişin 4.Yıldönümünde Şehitlerimizi ve kahraman ecdadımızı rahmetle anıyor, Gazilerimize hürmet ve saygılarımı iletiyorum.”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER