banner223

BAŞKAN KILIÇ: “VATANDAŞLARIMIZLA ETLE TIRNAK GİBİYİZ”

Bafra Belediyesi dış mahallelerde hizmet götürmeye devam ediyor. Yolları yazın tozdan kışın çamurdan kurtulan mahalle sakinleri kendilerini ziyaret eden Başkan Kılıç’a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

BAŞKAN KILIÇ: “VATANDAŞLARIMIZLA ETLE TIRNAK GİBİYİZ”

Bafra Belediyesi merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de yol çalışmalarını devam ettiriyor.

Başkan Hamit Kılıç, İlçe halkıyla olan gönül bağını pekiştirmek, problemleri yerinde görüp çözüm üretmek, amacıyla başlattığı ziyaretlerine Sarıköy, Kahramandere, Üçpınar ve Taşköprü mahallerinde sürdürdü.

AK Parti Bafra İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Büyüker ziyaretlerde Başkan Kılıç’a eşlik etti.

Ziyaretlerde, çalışmaların gerçekleştirildiği alanlarda incelemelerin yanında yeni hizmet getirilecek yerlerin tespitleri de yapılıyor.

Mahalle ziyaretlerinde kendisine karşı gösterilen sıcak ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Kılıç, “Parti teşkilatlarımızla, Meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla Bafra’mın her noktasına hizmet götürme çabası içerisindeyiz. Bu günde Sarıköy, Kahramandere, Üçpınar  ve Taşköprü mahallerimizde ekiplerimizce gerçekleştirdiğimiz çalışmaları yerinde inceliyoruz. Bizler Bafra’mıza söz verdik ve bu sözün gereğini yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Mahalle buluşmalarımızda vatandaşlarımızla bir araya geliyor ve onlarla dertleşiyoruz. İyi gününde, kötü gününde hep halkımızın yanında olduk. Bunların neticesinde et, tırnak gibi güzel bir yapı oluştu. Kadirşinas halkımızın duaları ve destekleriyle, el birliği ve gönül birliği ile Bafra’mızı güzel bir yarına hazırlayacağız. Ziyaret ettiğimiz diğer mahallerimizde olduğu gibi Sarıköy,Kahramandere, Üçpınar  ve Taşköprü mahallerimizde bizleri misafir eden saygıdeğer muhtarlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum”  dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER