BAŞKAN KILIÇ’TA O DOKTORU KINADI

Başkan Kılıç yayınladığı paylaşımda "Hoşgörüyü emreden bir inancın ve toplumsal yapının parçası olarak; ayrıştırıcı, ötekileştirişi ve hatta bilinçli olarak ortaya dökülen mesnetsiz her bir söylem ve davranış, maneviyatına sadakatle bağlı toplumumuzun, sanılanın aksine tek yürek olmasını sağlamaktadır". dedi.

BAŞKAN KILIÇ’TA O DOKTORU KINADI

Hoşgörüyü emreden bir inancın ve toplumsal yapının parçası olarak; ayrıştırıcı, ötekileştirişi ve hatta bilinçli olarak ortaya dökülen mesnetsiz her bir söylem ve davranış, maneviyatına sadakatle bağlı toplumumuzun, sanılanın aksine tek yürek olmasını sağlamaktadır.

İsmin başındaki unvanı hak etmediğini düşündüğümüz Şakir Orbay tarafından ortaya konan ve Bafra’mızda sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm toplumuzu derinden yaralayan düşünceler maneviyat gerçeği içinde taraf bulamadan yok olmaya mahkumdur.

Allah-ü Teâlâ’nın şafi isminden feyz ile şifa’ya vesile olmak gibi önemli bir mesleği icra ederek, on ayda 117, bir günde 8 organ nakli yaparak göğsümüzü kabartan OMÜ Tıp Fakültemiz doktorları nezdinde, kabiliyetindeki kutsal kaynağının farkında olan tüm doktorlarımızı hürmet ve saygı ile selamlıyor çalışmalarında başarılar diliyorum.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adsiz
Adsiz - 5 yıl Önce

Hangi hoş görü başkan ...

SIRADAKİ HABER