Başkan Şahin; Atış Poligonunu Basına Tanıttı

Samsun'un Bafra ilçesinde olimpiyatlara hazırlanan ve yapımı 4 ay kadar kısa sürede tamamlanan 'Şehit Mustafa Serin Atış Poligonunu' basına tanıttı.

BAFRA HABER - Samsun'un Bafra ilçesinde olimpiyatlara hazırlanan ve yapımı 4 ay kadar kısa sürede tamamlanan 'Şehit Mustafa Serin Atış Poligonunu' basına tanıttı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin programda yaptığı konuşmada, “Değerli basın mensupları Bafra’mız adım adım 'İşitme Engelliler Olimpiyatlarına' hazırlanıyor. Bugün de hep beraber yapımı tamamlanan atış poligonunu gezdik ve atış denemeleri yaptık. Bafra'mıza böyle güzel eserleri kazandırdığı için başta 'Gençlik Spor Bakanlığımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bafra'mız da Dünya'da 3. büyük organizasyon olan 'olimpiyatlara' ev sahipliği yapacağı için bizler de onur duyuyoruz atışlarda yeni yapılan poligonumuz da gerçekleşecek, olimpiyatlar çerçevesinde futbol, badminton ve atış müsabakaları Bafra'mızda yapılacak, biz de ev sahibi olarak buradaki çalışmaları takip ediyoruz inşallah gördüğünüz gibi olimpiyat gününe kadar kazır olacak. Bu vesile ile büttün hemşerilerimizide bu olimpiyatlarda görmek istiyoruz ” dedi.



 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 17:02

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER