Başkanlardan "Cumhur İttifakı" vurgusu

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri kapsamında Ak Parti Bafra Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Hamit Kılıç Ak Parti İlçe Başkanlığında toplantı düzenledi.

Başkanlardan "Cumhur İttifakı" vurgusu

Bafra Ak Parti İlçe Binası toplantı salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz “Adayımızın belli olmasından sonra bir toplantı yapalım dedik. Belediye Başkanımızı tabi herkes tanıyor ama kendisi de basına bir bilgi vermek istedi. Bafra Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamit Kılıç oldu. Cumhur İttifakı ile birlikte bu seçime giriyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam ve Asarcık`ta biz de diğer ilçelerde adaylarımızla Cumhur İttifakı için var olacağız. Hamit Kılıç ile 8 aylık bir süre boyunca çalıştık. Hemşerilerimiz kendisinin yoğun bir şekilde aday gösterilmesini istedi. Sonuçta da adayımız Hamit Kılıç oldu ”dedi.

Semiz`in ardından konuşan Başkan Hamit Kılıç ise “ Ak Parti`nin Bafra Belediye Başkan Adayı olarak bizi gösterdiler. Başta teşkilatımız ile uyumlu çalışarak her kesimle uyum ile 8 ay gibi bir süre birlikte çalıştık. Muhtarlarımızla bir olup tüm mahallerimizin sorunlarını yerinde tespit edip çalışıyoruz. İnanıyorum ki bu belediye başkan adayı olarak ilan edilmemizde bu yaptığımız hizmetlerin dışarıya taşması bir örnek olmuştur. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere vekillerimiz, başkanlarımız, teşkilatımız bizi burada başkan adayı yapmıştır. Allah nasip ederse 31 Mart günü seçimden galip geldiğimiz takdir de ki bunda hiçbir şüphemiz yok. Bafra`nın adını teşkilat listesinde en ön plana çıkararak en yüksek oy ile de bu seçimin altından kalkacağız. Bunun akabinde de bir hizmet isterken daha rahat hizmet istemiş olacağız. Bu seçim süreci boyunca aday adayları yarıştı. Bu da demokrasini gereğidir. Aday Adayları arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Mutlaka eksiklerimiz vardır. Ama her şeyden öncede bir nasip meselesidir.  Sayın Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli`nin yaptığı görüşmeler neticesinde Cumhur İttifakının ruhuna uygun vaziyette çalışacağımızı bildirmek istiyorum” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER