BBP İlçe Başkanı Bayraktar'dan Alperenler Günü Mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra İlçe Başkanı Turhan Bayraktar, 6 Aralık Alperenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

BBP İlçe Başkanı Bayraktar'dan Alperenler Günü Mesajı

Kutlanan Alperenler Günü için İlçe Başkanı Turhan Bayraktar "6 Aralık 1992'de Ankara Söğütözü'nde Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının Bismillah diyerek sefere çıktıkları gündür. Gerçekleştirilen 'Siyasi Karar Kurultayı' da bir bakıma BBP'nin kuruluşunun habercisidir." diye konuştu.
  
"Alperenler; muhteşem bir mâziyi ihtişamlı bir âtiye taşıma sorumluluğundadır. Bu sebeple şartlar değişse de Alperenlerin vazifesi değişmeyecektir. Alperenler; şartlara teslim olmamak, şartları teslim almak için, değişen şartların imkânlarını zorlayarak zamana ve mekâna Türk-İslâm mührünü vurma yolunda azimle yürürler.

Alperenler; asil bir ümmetin ve şerefli bir milletin mensûbu olmakla iftihâr ederler, dâvâ adamlığını diline tespih etmeyip, hayatıyla çekerler, bu sebepten olsa gerek belki yaşlarıyla değil ama, yaşadıkları ve yaşattıklarıyla çok büyüktürler."ifadelerini kullanan Bayraktar, "İ'la-yı Kelimetullah için Nizam-ı Alem Davası yolunda mücadele eden değerli arkadaşlarımın 6 Aralık Alperenler Günü'nü tebrik ederim" dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER