ESNAFLAR BAŞKAN AHMET YILMAZ’LA DEVAM DEDİ

​​​​​​​Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2018-2019 ve 2020 yılları Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.

ESNAFLAR BAŞKAN AHMET YILMAZ’LA DEVAM DEDİ

Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Eyüp Güler, Sinop Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Gürsel Öz, SAMKON Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, Banka Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çevre il ve ilçelerde bulunan oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Kongre başlangıcından önce Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz ve Yönetiminin kurumsal bir kimlikle gelen davetlilere ikramları davetliler ve üyeler tarafından takdirle karşılandı.


Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz teşekkür konuşması yaptıktan sonra kongreye gelen misafirleri tek tek tanıttı.
Genel Kurul Başkanlık Divanında Divan Başkanı olarak Türkiye Şoförler Odası (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın görev alırken yardımcılıklarına ise Alaçam Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aydoğdu, Oğuz Teber ise yazman olarak görev aldı.
Saygı Duruşu ve istiklal Marşının ardından , Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2018-2019-2020 yıllarına ait Yönetim Kurulu yıllık çalışma raporu ve Denetim Kurulu raporu, 2018-2019-2020 yıllarına ait Bilanço ve Gelir , Gider tabloları okundu.
Okunan Raporların ve Hesapların müzakere edilerek Kabul veya Reddi hakkında karar alınmasına geçildi. Yönetim ve Denetim Kurullarının ayrı ayrı ibrası yapıldı.


14 Kasım 2018 tarih ve 2018/09 sayılı TESKOMB Genelgesi kapsamında gecikme faiz oranının %20 ye düşürülerek uygulanması Genel Kurul’un onayına sunulmasına karar verildi.
13 Temmuz 2020 tarih ve 2017/17 sayılı TESKOMB Genelgesi çerçevesinde 13 Temmuz 2020 – 31 Ağustos 2020 tarihleri arasında uygulanan takipteki alacakların yeniden yapılandırılması kapsamında yapılandırılan alacakların Genel Kurul’un bilgi ve onayına sunuldu.
17 Mart 2021 tarih ve 2021/07 sayılı TESKOMB Genelgesi çerçevesinde 18 Mart 2021 – 30 Nisan 2021 tarihleri arasında uygulanan daha sonra 29 Nisan 2021 tarih ve 08 sayılı genelgeyle uygulama tarihi 31 Temmuz 2021 e kadar uzatılan takipteki alacakların yeniden yapılandırılması kapsamında yapılandırılan alacakların Genel Kurulun bilgi ve onayına sunulmasının ardından,Kooperatif Ana Sözleşmesinin 66’ıncı maddesi değişikliğinin görüşülerek karara bağlanması,2021, 2022 ve 2023 yılları Olağan Genel Kurullarının birleştirilerek 2024 yılında yapılması hususunun görüşülerek karar bağlanması,3 yıl için Yönetim Kurulu seçimi,3 yıl Denetim Kurulu seçimi,3 yıl için Bölge Birliği temsilcileri seçimi,
2021, 2022 ve 2023 yılları tahmini bütçelerinin ayrı ayrı görüşülerek karara bağlanması,Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerine 2021, 2022 ve 2023 yıllarında ödenecek aylık Ücret ve Huzur Hakları ile Yollukların belirlenmesi oylamaya sunuldu. Büyük çoğunlukla bütün maddeler kabul edilerek Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz Başkan ve Yönetimi güven tazelediler.
Dilek ve Temenniler kısmında ise konuşmalara geçildi.


Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı, Bafralı hayırsever işinsanı ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı tek liste halinde kongre yapan Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetimini tebrik ettikten sonra Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonunun (SAMKON) yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler sundu.
Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz ise kongreye katılan herkese teşekkür ettikten sonra yaptıkları çalışmalar ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Tek liste ile girilen seçimde Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz oldu.
Ahmet Yılmaz’ın yönetiminde ise ,


YÖNETİM KURULU;

Asil                                 Yedek
1-Ahmet Yılmaz          1-Eşref Aşcı
2-Bülent Kulaksız        2-Hüseyin Bayrak
3-Hurşit Tulum            3-Yakup Türköz
4-İlhan Erken              4-Hicabi Altundal
5-Mustafa Denev        5-Nazif Yalçın

DENETİM KURULU ,

Asil                               Yedek
1-Temel Bektaş       1-Tuncay Yılmaz
2-Zekeriya Tulum    2-Mesut Baş

ÜST KURULUŞ TEMSİLCİLERİ
Asil                               Yedek
1-Ahmet Yılmaz        1-İlhan Erken
2-Bülent Kulaksız     2-Mustafa Denev
3-Hurşit Tulum         3-Zekeriya Tulum

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2021, 11:03

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER