banner221

KEMAL ŞENOCAK ‘’ TÜRK MİLLETİNİN ASALETİ HER ŞEYE YETER’’

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak  ilk ziyaretini bafra şehit aileleri derneğine yaptı.

KEMAL ŞENOCAK  ‘’ TÜRK MİLLETİNİN ASALETİ HER ŞEYE YETER’’

AK PARTİ BAFRA BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI AV.KEMAL ŞENOCAK ,
‘’ TÜRK MİLLETİNİN ASALETİ HER ŞEYE YETER’’

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığında yapılan Ak Parti Bafra Belediye Başkanlığı başvurusu sonrasında ilk ziyaretini Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğine yaptı.
Bafra Şehit Aileleri Derneğinde Başkan Mümine Ersin ve yönetimi ile bir araya gelen Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak burada duygulu anlar yaşadı.
Bafra Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mümine Ersin ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtikten sonra Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak’a A.Adaylığı için başarılar diledi.
Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak ziyaret esnasında yaptığı açıklamada,’’ Bize atalarımız hiçbir zaman kötü bir miras bırakmamıştır. Türk milletinin asaleti her şeye yeter. Bizler adaletimiz ve asaletimiz sayesinde ebediyete kadar payidar olacağız. Türk milleti asırlar boyu, bu milleti ve memleketi parçalamak isteyenlere karşı hep savaşmıştır. Bu mücadeleleri verirken şehadet şerbeti içenler ve yaralanıp gazi olanlar oldu. Bu vesile ile bütün şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum, manevi huzurlarında saygıyla eğiliyorum. Hayatta olan gazilerimize de sağlıklı, huzurlu uzun ömürler diliyorum.”dedi.
 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER