Mustafa Demir Bafra`da hizmetler 5 yıl içinde bitecek

Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ilçe ziyaretleri kapsamında Bafra ilçesinde parti teşkilatı ile bir araya geldi.

Mustafa Demir Bafra`da hizmetler 5 yıl içinde bitecek

Bafra Alpaslan Türkeş Parkında ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Mustafa Demir`e İl Başkanı Hakan Karaduman, İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, oda başkanları, ilçe Belediye Başkan Aday Adayları ve ilçe teşkilatı eşlik etti.

Programda konuşan Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir “Bildiğiniz gibi 24 Kasım tarihinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığım açıklandı. Havza`da bildiğiniz üzere güzel bir karşılama hazırlandı. Hemen İL Başkanlığında bir basın açıklaması düzenleyip, oda ziyaretleri ve ilçe ziyaretlerine başladık.

Milletvekilliği ve belediye başkanlığı gibi seçimle gelinen yerler sorumluluktur. Tüm ülkede ki gelişmelerin yoğun olduğu karara bağlandığı görevler. Belediye Başkanlığı ise hizmet üretmesi gerek yerler.

Geçmişte Türkiye`de siyaset vesayet altında hamasetle yürütülen 8 sefer gidip 9 sefer gelenleri bir hatırlayın. O anlayışın o zihniyetin ülkemize getirdiğine bir bakın Ama Ak Parti`den sonra istikbal gelecek adına yollara düşüp 2002 tarihinden alın ülkenin geldiği yere bir bakın.

Türkiye hayatına istikbaline yürüyor. Şimdi bizler için şöyle şeyler geliyor. Ne yaptı ki Bafra için vekilken bakanken diyorlar. Şunu ifade etmek istiyorum. Türkiye`de vekil olarak iline en çok hizmet eden Samsun ikinci sıradadır. Ak Parti`ye Samsun her zaman çok güçlü destek vardır. Cumhurbaşkanımız mitinglerine her zaman ilk Samsun`dan başlar. 31 Mart Samsun için yeni bir dönüm noktası olacak.

Bizden önce orada görev yapmış şuan milletvekilimiz Yusuf Ziya yılmaz çok güzel hizmetler yaptı. Bilerek ve bilinçli çıtaya çıkardığı o yüksek yerden 31 Martta inşallah biz onu oran alacağız ve o çıtaya yetişilmesi zor bir yere yükselteceğiz.

Bugün sahaya inip ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz ve akşama kadar Bafra`da olacağız. İnşallah adaylıkta açıklandıktan sonra sahaya daha etkin şekilde gireceğiz. Bafra`nın tüm mahallelerinde tüm altyapı hizmetleri 5 yıl içinde yapılmış olacak. Bafra`da en az iki ekip kuracağız.

İlçe ve Büyükşehir ayrımını kaldıracağız.

Ve adaylığım boyunca Mustafa Demir ismi Başkan olduktan sonrada Samsun Büyükşehir Belediyesi ismini duyacaksınız. Amacım birilerine bir şey söylemek değil. Belediye ismi ön planda olacak” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan
Ramazan - 5 yıl Önce

Yusuf ziya 16 yildir ne yapti bafraya sende onun devamisin sende yapmassin

SIRADAKİ HABER