Samsunspor`dan Turgay Demir`e cevap

Spor Yazarı Turgay Demir'in önceki akşam bir televizyon programında Samsunspor taraftarı ile ilgili söylediği sözler Twitter'da gündem oldu.

Samsunspor`dan Turgay Demir`e cevap

Samsun'un futbol şehri olmadığını, Kırmızı Beyazlı taraftarların eskiden Süper Lig'de mücadele ederken tribünleri dolduramadığını ve ilerleyen zamanlarda da dolduramayacağını iddia eden Demir'e sosyal medyada tepkiler çığ gibi yükseldi. Samsunspor taraftarı eski stadyumdan ve yeni stadyumdan patlaştıkları fotoğraflar ile Turgay Demir'in bu açıklamasına sert bir şekilde cevap verdiler.

SAMSUNSPOR'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Özellikle bu sezon seyirci ortalaması ile bir çok Süper Lig takımını geride bırakan, geçtiğimiz yıllarda eski 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılan koreografiler ile büyük alkış toplayan Samsunspor taraftarı hakkında Turgay Demir'in söylediği sözlere Yılport Samsunspor'dan da cevap gecikmedi. Kırmızı Beyaz Kulüp sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Suskunluğumuz asaletimizdendir her lafa verilecek bir cevabımız vardır. Lakin bir lafa bakarız laf mı diye..." ifadelerine yer verdi. 

kAYNAK: .hedefhalk

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER