Namık Anarat`a hüzünlü veda

Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Ziraat Mühendisi Namık Anarat, yıllardır mücadele ettiği kansere 71 yaşında yenik düşerek, tedavi gördüğü Özel Medibafra Hastanesinde dün hayatını kaybetti.

Namık Anarat`ın cenazesi bugün uzun süredir Başkanlık yaptığı Bafra Musiki Cemiyeti`ne getirildi. Burada özgeçmişi okunan Anarat`ın anısına İdris Anarat konuşma yaptı. Anarat konuşmasında “Öncelikle hepinize acımızı paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Gönül dostuydu ağabeyimdi arkadaşımdı her şeyiyle birlikteydik. Şu binaların yapılamasında Bafra`ya bir şeyler kazandırma noktasında elinden gelen her şeyi yapıyordu. Onun rahatsızlığı sırasında hep talimatlarını aldık. O kadar zahmet çektik ki biz yalnız başımıza kaldığımızda anladık. Fazla vaktinizi almayacağım. Sadece bugün dikkatimi çeken Şair Yazar Oktay Zerrin Hocam bir şiir paylaşmış onu sizlerle paylaşacağım” dedi.

Konuşmanın ardından İdris Anarat Oktay Zerrin`in Namık Anarat hatırasına yazdığı şiiri seslendirdi. Şiirin ardından helallik alınarak Anarat`ın cenazesi Büyük Camiye getirildi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2019, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER