RIZVAN AKSOY "Saltanata Son Vereceğim"

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, 31 Mart Mahalli Yerel Seçimler kapsamında gündüz Atatürk Bulvarı, elekçi yokuşundaki esnaf ziyaretlerinden sonra akşam da Müstecep ve Paşaşeyh mahallesindeki seçmenlerine "Bu Şehir Değişim istiyor"sloganıyla destek ziyaretinde bulundu.

RIZVAN AKSOY "Saltanata Son Vereceğim"

Müstecep ve Paşaşeyh mahallesindeki seçmenleriyle buluşmasın da sözlerine İyi Parti olarak Ülke genelinde sadece 8 ilde ittifak yaptık diyerek başlayan Rızvan Aksoy, sizlere soruyorum iktidar 17 senenin sonun da Ülkemizde başta Ekonomi,Tarım ve Hayvancılıkta son duruma bakıldığında içler acısı bir tablo ile karşı karşıyayız. Bu tabloda en büyük derdi ve sıkıntıyı yine iktidar tarafından kandırılan masum vatandaş çekiyor. Vatandaşımızın iliklerine kadar hissettiği ekonomi krizine rağmen Ülke olarak 31 Mart da Mahalli Yerel Seçimler yapılacak.

"Belediyeyi Beraber Yöneteceğiz"

Aksoy, 31 Mart Mahalli Yerel Seçimlerde anlımızın akıyla sizin de teveccühünüzle seçilirsek Belediyeyi birlik beraberlik içinde beraber yöneteceğiz. Yandaş ve kayırmaca olmadan Belediyecilik yapacağız.Bunu açık yüreklikle söylüyorum "Kapımız ve Gönlümüzün kapısı" herkese sonuna kadar açık olacak. Ayrıştırmadan, kutuplaştımadan ve germeden bir olacağız birlik içinde olacağız.

" Biz Savaşa Değil Seçime gidiyoruz"

Çünkü şu an iktidar olanlar meydanlarda insanlarımızı gerecek şekilde konuşuyorlar.

Bunlara hiç gerek yok biz savaşa değil sadece
seçime gidiyoruz. O yüzdendirki sizlerle buluşarak yeni projelerimizi sizlere anlatmak amacıyla sizlerle buluyoruz.

" Bafra Prinçini Dünyaya Duyuracağız"

Ticaret Sanayi Odası Başkanlığım dönemim de Dünya'daki bazı Ülkelere ve Ülkemizin önemli büyük Turizm bölgeleri olan yerlerde Bafra Prinçinin tanıtımında rol oynadım.Şimdi ise Bafra Prinçin gerçek yeri olan markalaşma ve patente yolunda ilermesini sağlayarak Üreticimize yardımcı olacağız.

"İşsizlik sorunu çözeceğiz"

Organize Sanayinin Kurucu Başkanlarından biri olarak eğer Organize Sanayi Sitesini canladırırsak hem Bafra Ovası hem de şehrimiz canlanacak bu da demek oluyor ki işsizlik konusunu az da çözmüş olacağız.

" Beka sorunu değil Güven sorunu var "

Şu an iktidarın ağızındaki Beka sorunu inanın ki gündem değiştirmekten başka hiç bir şey değil. Neden mi Ülkemiz de Ekonominin, Tarımın, Hayvancılığın ne durum da olduğu ap açık ortada. Satılmamış fabrika kalmadı,olsa olsa bu Ülkemizin Beka değil Güven sorunu var. Yani Başkanlık sistemi yarardan çok zarar getirdi bu sistem bize hiç uymadığından dolayı sıkıntılar hep bundan kaynaklanıyor dedi.

"Bölgemizdeki çoğu AK Partili Belediyeler Borç Batağında"

İnanın ki millettin parasını heba ve israf etmişler. Bazı Belediyeler borç batağında oldukları için çalışanlarının maaşlarını bile veremez hale geldiler.

"Saltanata Son Vereceğim"

Size söz veriyorum helali haramı bilen kişi olarak paranızın son damlasına kadar takipçisi olacağız, bazıları gibi heba etmeyip yandaşlara yedirmeyeceğim.Milletin parasını çarcuş ettirmeyeceğiz, hiç kimsenin cebine girmeyecek yani milletin parasıyla İyi Parti Belediye olarak saltana son vereceğiz dedi.

Aksoy,Bafra için ve 140 mahalleye eşit hizmet sözü veriyoruz.Ben kırmızı halı sererek söz verenlerden değililm,yapabileceğim ve yapacağım hizmet sözünü veririm.

Emeklimizden,Üreticimize,Yaşlısından, Engelli Vatandaşımıza ve Spor kulüplerimize kadar yeni hizmet projelerimiz de var herkesin yüzü gülecek, kimseyi unutmadık herkes İyi Partinin Belediyecilik anlayışını bizimle görecek dedi.

İnşallah İyi Parti Belediyeciliğinde israfa, yandaşa yer yok vatandaşa hizmet olacak bunu da göreceksiniz.

İnşallah Ülkem de Bafram da ekonomi başta olmak üzere Tarım ve Hayvancılık hakkettiği yere en kısa zaman da yerine getireceğiz Ülkem ve Bafram İYİ Olacak dedi.

Aksoy, Bizler sizlere güvenerek çıktık bu zor ve virajlı yola ama gücü desteği sizlerden alıyoruz.

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy'un Müstecep ve Paşaşeyh Mahallesi Seçmenleriyle destek ziyaretinde İyi Parti Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz,Belediye Meclis Üyeleri ve Partiler katıldı

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER