RIZVAN AKSOY "Sıfır Tepki ile Yolumuza Devam Ediyoruz"

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, gündüz esnaf ziyaretlerinden sonra akşam da Göltepe,Gökçeağaç ve Kelikler Mahallesindeki seçmenleriyle bulaşarak "Bu Şehir Değişim" istiyor sloganıyla destek ziyaretin de bulundu.

RIZVAN AKSOY "Sıfır Tepki ile Yolumuza Devam Ediyoruz"

Başkan Adayı Rızvan Aksoy, Göltepe,Gökçeağaç ve Kelikler'deki seçmenleriyle buluşmasın da Bafra içi ve dışındaki toplam 140 mahallemize ayırt etmeden eşit şekil de hizmet dağılımı yapacağız.

Turizm de ve Tarım da İlçe olarak hakketmediğimiz yerdeyiz. Bildiğiniz gibi şu an Ülkemiz ve ilçemiz de Tarımın ne olduğu aşıkardır. Ürünü İhracat eden Ülkeden maalesef Kanada, Meksika, Çin'den bakliyat ürünü ihtal eden yani üretenden tüketen Ülke olduk.Şu an tam 41 ürünü dışardan ihtal ediyoruz.

Bunlar son aylarda Soğan,patetes,nohut,kırmızı - yeşil Mercemek,fasulye vb ürünler.Hayvancılığın da hali perişan eskiden Hayvan ihracat ederken şimdi ise başta Brezilya'dan ithal hayvan eder olduk. Artık Üretici bunlara dur demesi lazım,eğer ben hayatımdan memnunum diyorsa diyecek bir şey yok.Ama İyi Parti olarak bizler hizmetlerimizle Belediyecilik yapmaya talibimiz.

"Tarıma Dayalı Sanayi Olmazsa Olmamız Olacak"


Aksoy" Bafra için en önemlisi olan verim toprakları olan Bafra Ovasında Tarıma Dayalı Sanayiyi mutlaka hayata geçireceğiz.Üreticilerimizin ürettikleri işleyip paketleyip iç ve dış piyasaya pazarlamak olacak.Bu da oluyor ki hem Üretici,hem de şehir canlanacak dedi.

"İlçemizde Turizmi Canlandıracağız "

Turizmi İlçemiz de canlandıracağız. Bafra'mızın önemli Turizm yerlerini iyi tanıtımını yaparak başta yerli olmak üzere yabancı Turistleri şehrimize çekerek ekonomimize katkı sağlamak olacaktır dedi.

"Sıfır Tepki ile Yolumuza Devam Ediyoruz"

Gezdiğimiz her yerden sıfır tepkiyke destek ziyaretlerimiz devam ediyor. Şimdiye kadar her yerden olumlu sıcak ve ilgi alakayla karşılanıyoruz. İnşallah 31 Mart Mahalli Yerel Seçimler de inşallah bu teveccüh sandığa yansır.

Kendime ve ekibime güveniyorum.Rızvan Aksoy olarak kendimi hazır hissediyor, Ankara'yı tanıyan donanımlı bilgili insanım bu işin üstesinden sizlerin destekleriyle gelirim.

Arkadaşlar çevrem beni iyi tanır en büyük avantajımda bu.Herkese şu an elimden ne geliyorsa yardım etmeye ve işlerini görmeye çalışıyorum.Sizlerden 31 Mart Mahalli Yerel Seçimler de İyi Partiye oylarınızla tam destek istiyor ve bekliyorum dedi.

"2007 yılında bu Hükümet Duvara Tosladı"

Aksoy, 2007'den sonra bu İktidar Duvara toslamaya başladı. 2007'den sonra hiç bir Üreten Fabrika yapmadılar, aksine olanları da yangın mal kaçırırcasına ve milletten kaçırırçasına Özelleştirerek kapattılar.

"Milleti Ayrımlaştırdılar"

Şu an meydanlar da milleti kutuplaştırdılar,ayrımlaştırdılar ve ötekeleştirdiler ama biz öyle yapmayacağız var gücümüzle herkese sarılarak eşit şekil de Belediyeyi alırsak hizmet yapacağız. Bunları sizlere anlatan söyleyen Cesaretli insanlar bulamayacaksın geç olmadan.

" Biz Sizden Oy Değil Tüm Gücünüzle Destek İstiyorum"

Size gerçek hizmet etmek için helali haramı bilen kişi olduğum için ilçemin tüm mahallesine hizmet için talibim.

Kapımız ve Gönlümüz sizlere sonuna kadar açık bunu bilmeniniz istiyorum.

Engelli vatandaşlarımızın,başta tarihi başarılarla dolu olan şu an hakketmediği yerde olan 1930 Bafraspor ile diğer Spor Kulüplerimizin,Emeklilerimizin, Bayanlarımızın ve yaşlılarımızın hizmet ayağını da unutmadık. Hadi hazırmısınız Bafra'yı hep birlik beraberlik içinde yönetmeye...

Aksoy, bizleri bu geç saatte kadar bekleyip Bafra için yapacağımız olan hizmet projelerini sabırsızlıkta dinleyen Göltepe,Gökçeağaç ve Kelikler mahallesindeki seçmenlerimize İyi Parti adına teşekkür eder,Ülkem ve Bafra İYİ Olacak...

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy'un ziyaretleri kapsamında İyi Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ile Partiler yalnız bırakmayarak hazır bulundular.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER