banner221

TALEP VE ŞİKÂYETLER BİP ÇÖZÜM HATTI İLE ÇÖZÜLÜYOR

Bafra Belediyesi, ilçedeki aksaklıkları, vatandaşlarımızın ilettiği talep ve şikâyetleri, oluşturduğu anlık mesajlaşma BİP ÇÖZÜM HATTI ile çözüme kavuşturuyor.

TALEP VE ŞİKÂYETLER BİP ÇÖZÜM HATTI İLE ÇÖZÜLÜYOR

Akıllı telefon kullanıcıları, uygulamayı telefonlarına yükleyip Bafra Belediyesi Çözüm Hattı numarası 0535 433 80 80 numarasına şikâyetlerini anlık olarak hem sesli hem de görüntülü olarak iletebiliyorlar. Bafra Belediyesi’nin yakın tarihte hizmete soktuğu her gün onlarca talep ve şikâyete cevap verilen BİP ÇÖZÜM HATTI yoğun ilgi görüyor.

Bafra Belediyesi, bu uygulamayla vatandaşlara bir adım daha yaklaştı. Belediyenin sosyal medyanın da özelliklerinden yararlanmak için başlattığı bu sistem ile BİP hattı üzerinden video, fotoğraf ve anlık yazı iletileri ile gelen talepleri ilgili birimlere anında ileterek çözüme kavuşturuyor. BİP Çözüm Hattı ile vatandaşlar artık taleplerini daha kolay iletebiliyorlar.

BİP Çözüm Hattı yetkilileri, vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetlere geri dönüş yaparak anında çözüme kavuşması için çalıştıklarını belirttiler. Çözüm Hattının devreye girmesi ile birlikte yaklaşık 10 günde gelen 200’e yakın şikâyetin birçoğunu hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduklarını söyleyen yetkililer, vatandaşlarımızın 0535 433 80 80 numaralı hattımıza öneri ve taleplerini mesaj, fotoğraf video olarak iletebileceklerini ifade ettiler.

Hızlı bir şekilde sorunları çözme anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç uygulama hakkında şunları söyledi: “Bizler halkımıza ve onların da bize en hızlı şekilde ulaşmalarını sağlamak, vatandaşlarımızın taleplerini ya da önerilerini almak için günümüz imkânlarını en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bu uygulamayla Çağrı Merkezi görevlilerimiz, yetkili birimlere sorunları kısa sürede ileterek çözüme kavuşmasını sağlıyor. BİP Çözüm Hattı ile artık halkımız bizlere daha hızlı ulaşıyor“

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER