TOBB AB Uyum Komisyonu Göksel Başar Başkanlığında Ankara’da Toplandı

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Göksel Başar Başkanlığında Ankara’da TOBB İkiz Kulelerde toplandı.

TOBB AB Uyum Komisyonu Göksel Başar Başkanlığında Ankara’da Toplandı

Toplantıya Komisyon üyesi oda Başkanları ile TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı ve Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da katıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu ‘Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye’nin 81 ilinde teşkilatlanmış Birbuçuk milyon üyesi ile birlikte Türk özel sektörünün çatı kuruluşudur. Türk özel sektörünün karşılaştığı sorunları her platforma dile getirmek ve bu sorunların çözüme kavuşması için gerekli girişimler yapılarak Birlik Genel Kurul Komisyon toplantıları yapılacaktır

Gerçekleştirilecek komisyon toplantılarının sonrası konsey üyeleri ile Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi, Ticaret Odaları Konseyi, Sanayi Odaları Konseyi, Deniz Ticaret Odaları Konseyi ve Ticaret Borsaları Konseyi düzenlenecek ve Konsey toplantılarına konuları ile ilgili Bakanlar davet edilecektir. Bu toplantıların sonucu oluşturulacak Raporlar yine ilgili Bakanlara takdim edilecektir. Elde edilecek bilgiler sektör sorunlarının analiz edilmesi ve çözüme ulaştırılması konusunda bize ışık tutacaktır’ dedi

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB AB Uyum Komisyonu Başkanı Göksel Başar ‘Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 il ve ilçede teşkilatlanmış 365 Oda ve Borsa, 61 Sektör Meclisi, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu olmak üzere Türk Özel Sektörünün sorunlarını belirlemek ve çözüme ulaştırma hususunda tüm gayretini ortaya koymaktadır. Önümüzde ki dönemlerde de aynı istek ve azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Komisyon toplantımıza katılımlarından dolayı TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu’na ve Komisyon üyelerine teşekkür ederim’ dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER