Tuncay Ceylan'dan Bayram Kutlaması

Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği Başkanı Tuncay Ceylan Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Tuncay Ceylan mesajında şu ifadelere yer verdi.

Tuncay Ceylan'dan Bayram Kutlaması

Başkan Tuncay Ceylan mesajında şu ifadelere yer verdi. Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Dayanışma içerisinde, kurbanlarımızı paylaşarak, ikramda bulunarak, aile büyüklerimizin hayır dualarını alarak, çocukları, öksüzleri ve yetimleri sevindirerek bayram sevincini çoğaltmalıyız. Evinde ve yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı hatırlamalıyız; kimsesizlerin, ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalmalı, yüzlerinin gülmesine vesile olmalıyız. Bu bayram vesilesiyle aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, Gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum"dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nural sağlam
Nural sağlam - 5 yıl Önce

Tebrik ediyorum başkanım hayırlı ve başarıllı görevler.
Görevler

KEMAL  SÜMER
KEMAL SÜMER - 5 yıl Önce

izmir SAMSUN SANAYİCİ İŞ İNSANLARI VE YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ BASKANI OLARAK TUNCAY CEYLAN BASKANIMIN DILEKLERINE KATILIYORUM IZMIRDEN HEMSERILERIME IYI BAYRAMLAR DILERIM

SIRADAKİ HABER