Tuncay Yurduseven A. Adaylığını açıkladı.

Samsun`un Bafra ilçesinde Eski Ak Parti Bafra İlçe Başkanı ve Samsun Ak Parti yönetim Kurulu üyesi Tuncay Yurduseven Bafra Belediyesi Başkan A. Adaylığını açıkladı.

Bafra Ak Parti İlçe Binası önünde A.Adaylığını açıklayan Tuncay Yurduseven başvurusunu da burada Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz`e verdi.

Tuncay Yurduseven`i burada büyük bir kalabalık karşılarken, önceki dönem belediye başkanları Şükrü Neiş, Yaşar Buharalıoğlu ve Sefer Peker`de katılanlar arasındaydı.

Parti binası önünde konuşma yapan Yurduseven, yaptığı konuşmada “  Kutlu bir yolculuğun ilk adımını attığımız bugünde sizleri saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Kuruluşundan bugüne kadar Ak Parti Teşkilatlarının her kademesinde onur ve gurur ile hizmet verdim. İlçe Başkanlığı yaptığım iki dönemde girdiğimiz her seçimde Bafra`da Türkiye ortalamasının üstünde oylar aldık. Sadece seçim dönemlerinde değil diğer dönemlerde de vatandaşlarla iç içe olarak sıkıntılarına ve dertlerine derman aradık. Siyasetteki bu tecrübemizi doğum büyüdüğümüz geleceğe dair hayaller kurduğumuz Bafra’mızı daha yaşanılabilir kılmak öncelikli sorumluluğumuzdur.

Başkalarının gözünde belediyecilik bir rant kapısı olabilir bizim nazarımızda sadece millete hizmetkarlıktır.

 Bugünden öyle bir adımlar atmalıyız ki yarınlarımız aydın olsun. Bu amaçlar doğrultusunda teşkilatımızın her kademesiyle ve toplumun birçok kesimi ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Belediye Başkan A. Adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2018, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER